Posted June 7, 2015 · Report post Продам свой передний силовой бампер на Л200, под бодик 4см. Крепление к раме на 9 болтов, дополнительные дырки не нужно свердлить. Загрузка-выгрузка лебедки через верхнее окно в бампере. Покрашен Zip-Guard Hammerite. В общем, все на фото. Если что нужно уточнить, спрашивайте. Цена 360$ по курсу. Бампер находится в г.Тернополь. Вышлю любым перевозчиком. О96-37I-O6-2O Игорь. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 · Report post А по кріпленнях шо там?треба шось підганяти на машині?) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2015 · Report post Ось фотографія першого етапу постройки цього бампера. Видно що площадка під лебідку з профільної труби. Кінці труби заходять на раму і лежать на рамі. До рами бампер причіплений П-подібними кронштейнами, які ніби як хомутом охоплюють раму і стягуються через кінці труб болтами - по 3 болта на сторону. Самі П-подібні пластини прикручуються одним болтом до рами - там є вже закладна гайка. Ще є три кронштейни, якими бампер прикручується до поперечини, там де передній край захисту днища. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2015 · Report post Народ, не проходим мимо! Интересуемся, спрашиваем, торгуемся...Бампер реально крепкий и боевой. Им не жалко лес валить и камни выворачивать! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2015 · Report post Ігор, то ти вирішив бодіка собі зменшити ? А бампер я так розумію не підійде на менший ліфт? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2015 · Report post Бодік думав зменшувати, але передумав, поспілкувавшись з більш досвідченими людьми. А бампер я так розумію не підійде на менший ліфт? Залежить який в тебе бодік є в наявності. Якщо 3 - 3.5см то можна пробувати підігнати, якщо меньший - то навряд. Хоча треба міряти по місцю, може і підженеться. Якщо ще немає бодіка, то можу зробити комплект і встановити все разом. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2015 · Report post Та я думаю, подойдёт и без бодика, я у себя силовик небуду трогать и так нормально. Бодик 3,5см. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2015 · Report post К сожалению, не подойдет без переделок...немного, но нужно таки подрезать...Ну или закроет фару на 3см... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2015 · Report post Таки да, Точно закроет... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2015 · Report post Подходи, налетай, покупай! Новая цена 350$ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2015 · Report post Яка приблизна вага бампера? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2015 · Report post Яка приблизна вага бампера? Не менше 50кг. А там +\- пара кг. Якщо потрібно, то можу зважити точно. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2015 · Report post Новая цена 340$. 0 Share this post Link to post Share on other sites