Sign in to follow this  
Followers 0
John Ripper

Красіво кинули дизельоводів(в тому числі на пікапах)

2 posts in this topic

Приїхав до мене на СТО МАРС дядько на ніссані нп300. Приїхав не просто так, а з жалобою що машина світить джекічаном, жре пальне як корова воду і не їде. Поки розбиралися що до чого, вспливла анекдотична ситуація. 

Дехто позбирав по форумах і особистих дзвінках всіх бажаючих чипонутися. Разом чоловік 15-20. Чипували нп300, митсу л200, мітсу паджеро спорт. В столиці були один день. В якомусь гаражі з підйомником зібрали всіх бажаючих і за 1000 грн. Чипонули. Але чипонули не просто так, а з заглушкою егр і видаленням сажового фільтру. День машинка їздила як патірпєвша а на другий почалося горе.

А тепер суть кидалова. Егр ніхто не глушив. Сажовий фільтр ніхто не віддав (його вартість від 3000 до 6000 грн) прошивка по суті виявилася модифікованою на бустап і знята маска кодів джекічану, щоб лампочка не горіла.

Фактично всі хто пройшов процедуру ще й залетів на зворотню прошивку (200$) і пощастило лише тим, хто ще не вспів вкласти двигуна овербустом.

Таким чином злодії заробили більше 50к грн за один день і провели урок всім любителям халяви. Дешева рибка - паршива юшка.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оно конечно так, я тож скептически отношусь ко всем таким прошивкам, но земля то круглая и хлопчики попадутся

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0