RuslanColumbia

Пользователи
  • Content count

    77
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Обычный

About RuslanColumbia

  • Rank
    Пользователь
  • Birthday 12/30/1977

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Коломыя
  • Авто
    Nissan Patrol

Контакты

  • Имя
    Руслан
  • Сайт
    http://avto-led.com

Recent Profile Visitors

1,564 profile views
  1. Відео цього епізоду
  2. Як зверху попасти на цю дорогу знаю, а знизу боюся, що не знайду.
  3. Кидай трек першого дня.
  4. Накаркав :-)
  5. Это нормально, не долго, у нашей компании приблизительно такие же планы на КК, ну и плюс еще пару хороших мест посетить. Чистого маршрута КК ~160 км, на 4, 5 дней там нечего делить, однозначно. Дневной маршрут КК я проезжал в спорт режиме за 40 минут.
  6. Ну, збирай команду, поїдемо.
  7. То в с.Яблунів, Косівський район. Там і сауна та басейн є всередині, не знімали там, бо пар і нічого б не було видно.
  8. Ми також цими днями трохи катнули по сніжку в Карпатах.
  9. На фото в лівій частині Панорама бар. Порадились, їдемо на каву. Чашечка Еспресо з виглядом на Говерлу і Петрос перемогла.
  10. В Ростові Карпат немає :-)
  11. Доречі, два роки тому мій знайомий піднявся на Довгу, вже вечоріло і він вирішив, щоб швидше попасти додому, втіхаря спуститись по лижному спуску в Буковель. То вже була весна, снігу стояли тільки залишки, тому ніхто вже не катався на лижах і траса не освічувалась. Так от, він без фар добрався до половини спуску і вже почав тішитись, що зрізав і асфальт вже близько, але в один момент на всій трасі включається освітлення і його вже радісно очікували працівники супербезпеки суперкурорту. Він вирішив рубанути "окуня" і сказав, що "потерялся" - не влізло :-) Годину парили мозги, відправляли назад догори, але по мокрому снігу він догори піднятись вже не зміг. На другому пості мозги їм парили вже дві години. А на третьому, заставили мити авто від болота (замерзшого) в потічку холодною водою з мочалкою, бо на асфальт вони грязну машину не випустять, тому пройшло ще 2 години. Отак зрізав:-)
  12. Ми в листопаді були в тих місцях і нам закортіло кави попити в Панорама барі, так ми підїхали безпосередньо до бару, грізний "службобезпековецьсуперкурорту" підійшов, розпитував звідки ми і т.д., ну і нормально сказав, що по лижних трасах спускатись не можна, ми сказали, що це ми розуміємо і нам тути і не потрібно. Бар був закритий, ми розклали свої столи, пообідали і поїхали до Бистриці. Проблем не було ніяких. Так що, поменше слухай тих турістолюбітєлей і природолюбивих зовсім, не вирізаючих ліси, гуцулів.
  13. Дам тобі добру пораду, як зустрінеш тих "туристокататєтєй", сміло посилай їх у всім відомому напрямку і їдьте собі запланованим маршрутом. Хребти Довгої і Плоскої до Буковеля не мають ніякого відношення! Я в тих місцях без проблем катався з десяток раз, там немає нічиєї приватної території чи земель! Але до Панорама бару їхати не варто і тим більше, не варто з`їжджати вниз по лижних трасах і там біля Панорами, ще є збоку якась дорога, туди тоже не варто їхати, там вони мають повне право не пустити і т.д. В сторону Бистриці їдете без проблем, а в сторону Довгої - на Довгій, не доїжджаючи метрів 300-500 до Панорами, повертаєте вправо, вниз і маєте гарний маршрут аж до Яблуницького перевалу.
  14. Хотів би я зустріти таких матьорих гуцулів, які б сказали, що нам в Карпатах кататись не можна і кудись би не пускали (їхні власні земельні ділянки, городи і т.д. виключення).