Posted April 29, 2010 · Report post Питання до знатоків: розкажіть плюси і мінуси старої моделі і нової моделі? які переваги старої моделі перед новою і навпаки ? в мене 2005рік а в товариша 2008 в мене 116 к/с в новій 136 розхід нової менеше, я точно не впевнений оскільки важко порівнювати, бо в друга автомат але це логічно що дід економніше! по трасі нова краще себе виде, але на болоті я його вже витягував, але це томущо в нього автомат підняли на підйомнику стару і нову, мені здається що в новій рама на багато потужніша, жирний плюс як на мене але шарові наконечники і хрестовини не шприцуються, як в старій- мінус в салоні в нової пласмаса швидше царапається, але зато трошки більше наворотів і мабудь ззаду більше місця передні стойки з пружинами, а в стврій торсіони, не можу сказати що краще? томущо я на паджеріку 93 р. товк таку саму ходову з торсіонами, не один рік, і ніяких проблем не виникало! часто чую від людей (старі булии кращі) але думаю це все слова скажіть свою думку? дякую 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2010 · Report post зауважив ще одну різницю на задньому мості ресори по різному розміщені, в стврого знизу, а вноворго зверху хто що скаже як краще? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2010 · Report post Главные отличия это размер салона сзади водителя и система впрыска... а остальное... так себе... 0 Share this post Link to post Share on other sites