Posted May 3, 2010 · Report post Л200 олд якщо їхати по бруківці сильно трясе педалю гальм, і при натисканні на педаль дискомфорт, при попередньому перегляді нічого не виявлено щоб це могло бути? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2010 · Report post вибрация при торможении? Требуют проточки, или замены тормозные диски.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 3, 2010 · Report post диски рівні і цілі в хорошому стані не покручені, вібрація зявляється тільки коли по ямах їхати. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2010 · Report post диски рівні і цілі в хорошому стані не покручені, вібрація зявляється тільки коли по ямах їхати. На глаз износ дисков не виден. А какой пробег все таки у машины (у дисков)? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2010 · Report post откручен главный тормозной 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post машина пройшла 90тис якщо криві диски, то це буде відчутно при гальмуванні, а в мене трясецця коли по ямах їхати, і звук такий що зарас щось відвалиться якщо педаль ногою притримати звук проадає! а що там на рахунок головного томозного? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 5, 2010 · Report post машина пройшла 90тис якщо криві диски, то це буде відчутно при гальмуванні, а в мене трясецця коли по ямах їхати, і звук такий що зарас щось відвалиться якщо педаль ногою притримати звук проадає! а що там на рахунок головного томозного? Так похоже что на кочках просто болтается какой то узел связанный с тормозной педалью. Надоть просто искать что болтается. И чем раньше тем лучше. Представляешь, если это открутился главный тормозной ??? не ровен час потеряешь по дороге 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 · Report post Скорее всего надо разобрать втулки и оську крепления педали, поменять втулки..... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2010 · Report post я вже побачив це оська педалі вона заштіфтована там треба зняти шпильку і поставити шайбу 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 7, 2010 · Report post всім дякую за участь 0 Share this post Link to post Share on other sites