Sign in to follow this  
Followers 0
shox

Педаль Гальм Л200 Проблема!

10 posts in this topic

Л200 олд

якщо їхати по бруківці сильно трясе педалю гальм, і при натисканні на педаль дискомфорт, при попередньому перегляді нічого не виявлено

щоб це могло бути?

0

вибрация при торможении? Требуют проточки, или замены тормозные диски....

0

диски рівні і цілі в хорошому стані не покручені, вібрація зявляється тільки коли по ямах їхати.

0

диски рівні і цілі в хорошому стані не покручені, вібрація зявляється тільки коли по ямах їхати.

На глаз износ дисков не виден. А какой пробег все таки у машины (у дисков)?

0

откручен главный тормозной :)

0

машина пройшла 90тис

якщо криві диски, то це буде відчутно при гальмуванні, а в мене трясецця коли по ямах їхати, і звук такий що зарас щось відвалиться якщо педаль ногою притримати звук проадає!

а що там на рахунок головного томозного?

0

машина пройшла 90тис

якщо криві диски, то це буде відчутно при гальмуванні, а в мене трясецця коли по ямах їхати, і звук такий що зарас щось відвалиться якщо педаль ногою притримати звук проадає!

а що там на рахунок головного томозного?

Так похоже что на кочках просто болтается какой то узел связанный с тормозной педалью. Надоть просто искать что болтается. И чем раньше тем лучше. Представляешь, если это открутился главный тормозной ??? не ровен час потеряешь по дороге

0

Скорее всего надо разобрать втулки и оську крепления педали, поменять втулки.....

0

я вже побачив це оська педалі вона заштіфтована там треба зняти шпильку і поставити шайбу

0

всім дякую за участь

0

Sign in to follow this  
Followers 0