Posted September 30, 2011 · Report post Запрошую до участі у підготовчій розвідувальній експедиції 8-9 жовтня місцями боїв Дивізії "Галичина". З орієнтовним маршрутом можна ознайомитись http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... 087a79dc6d Маршрут проходить вздовж становищ Дивізії, через місце оточення та прориву з оточення в т.зв. Бродівському котлі. Про ці події документальний фільм Тараса Химича "У рамках долі" http://www.ex.ua/view/135916 Є можливість відвідати такі визначні місця як меморіал Дивізії на г. Жбир, Гута Пеняцька (польське село спалене німцями у 1944 р), Підгірці (палац, костел, монастир), давньоруське городище Пліснисько, село Гавареччина (єдине село в Україні де збереглася традиція виготовлення чорної кераміки), монастир Свята Гора, цвинтар-меморіал стрільців Дивізії "Галичина" та німецьких солдат поблизу с. Красне, Майдан Гологірський. Контактний тел. 067 859 80 46 Ростислав -1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2011 · Report post жаль что далеко 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2011 · Report post Не переживай. Я тобі фотки потім покажу Там такі місця, шо огого! А взагалі-то, понти, якихось 450 км. На твоїх ніґерських 19" ти скоренько доїдеш 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2011 · Report post ну можна поїхати але ше незнаю шо зчасом в мене получиться бо в суботу працюю 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2011 · Report post Вот пару фоток подвернулось .......... Не ворошили бы вы прошлое, ребята.... кто его знает, что оттуда вылезет 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2011 · Report post Хочу поїхати, але відстань завелика, як для мене. Буду чекати на фото з коментарями. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2011 · Report post Вот пару фоток подвернулось .......... Не ворошили бы вы прошлое, ребята.... кто его знает, что оттуда вылезет Друже Husky, прошу, переглянь цей фільм, почитай матеріали історичні, мемуари ветеранів Дивізії. І тоді, можливо, ти зрозумієш, що заставляло молодих хлопців добровільно одягати мундири одного з ворогів. -1 Share this post Link to post Share on other sites