Posted December 10, 2015 · Report post Я не понял причём тут Серёга??? У меня все ок с кулером это писал Леха Мадагаскар 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2015 · Report post Я не понял причём тут Серёга??? У меня все ок с кулером это писал Леха Мадагаскар Може это у меня все в порядке? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2015 · Report post Я не понял причём тут Серёга??? У меня все ок с кулером это писал Леха Мадагаскар прАстите великодушно, обознался Я не понял причём тут Серёга??? У меня все ок с кулером это писал Леха Мадагаскар Може это у меня все в порядке? У тебя точно все в порядке! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post Пробіг 125000. Колеса 265/75/16 КМ2. Розхід по трасі виріс з 9,5 до 11,8. Буду ще перевіряти вручну, але, думаю, результат не буде сильно відрізнятись. Питання: чи може так вплинути ліфт підвіски? (перед - пружини EFS+проставки 3 см, зад ресори Іроман+300 + пружини)? Ну, кути крдану, ШРУСів і т.п. Якщо ні - в якій послідовності і що дивитись? (EGR не заглушений) Динаміки не збавилось, всьо їде чотко. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post Незабываем Лифт дает ещё выше центр тяжести, отсюда и парусность отсюда и расход ну и зима конечно 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post Хома, все гуд.... моя лифтованая в обвесе даже на колесах 245 75 16 в городе меньше 11-12 не получалось, вернул в сток стало 9-10 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post Та нє, то шось не те. То розхід по трас. Ще спробую перевірити розхід дідівським методом. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post То есть отлучишь движок от бака и посадишь на бутылку? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2015 · Report post Та нє, то шось не те. То розхід по трас. Ще спробую перевірити розхід дідівським методом. если трасса 120 то вполне нормально! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2015 · Report post Спершу калібруєш борт комп, а заодно визначаєш похибку штатного одометра. Для цього вмикаєш навігатор, а ще краще два , а ще краще на ділянці дороги, де є кілометрові стовпчки. Вносиш поправку в компютер, визначаєш скільки відсотків треба накинути до штатного одометра. Скидаєш показники на нуль. Заправляєш бак до першого відбою. Виїжджаєш повний бак. Заправляєш бак до першого відбою. Кількість залитих літрів (напр. 65) , пробіг 550 км. Ділимо 65 на 5,5. Маємо найточніший розхід. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2015 · Report post Не простой у тебя был дед 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2015 · Report post Спершу калібруєш борт комп, а заодно визначаєш похибку штатного одометра. Для цього вмикаєш навігатор, а ще краще два , а ще краще на ділянці дороги, де є кілометрові стовпчки. Вносиш поправку в компютер, визначаєш скільки відсотків треба накинути до штатного одометра. Скидаєш показники на нуль. Заправляєш бак до першого відбою. Виїжджаєш повний бак. Заправляєш бак до першого відбою. Кількість залитих літрів (напр. 65) , пробіг 550 км. Ділимо 65 на 5,5. Маємо найточніший розхід. краще заляти бак під завязку-проїхати 25 км-вернутись назад на заправку туж саму до того самого пістолета-заправити під завязку. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2015 · Report post а наш бортовик как считает расход? расчетный расход при такой скорости на такие обороты? или все таки где-то замер топлива есть? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2016 · Report post Вопрос почти в тему. Сколько элечка кушает на холостых в час? )))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 23, 2016 · Report post Где то 1 литр 0 Share this post Link to post Share on other sites