Posted April 20, 2010 · Report post амортизатори Л200 олд які краще? для міста де дороги з вибоїнами і для трофі рейдів є варіант коні за не дорого.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 · Report post кони хеви трек.. отличный вариант! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2010 · Report post Дякую за відповідь. Я вже замовив коні, ще одне питання: вони там регулюються, щось міняти чи лишити заводзкі настройки? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2010 · Report post Дякую за відповідь. Я вже замовив коні, ще одне питання: вони там регулюються, щось міняти чи лишити заводзкі настройки? в заводских настройках, это в самом мягком положении. в комплекте будет очень доходчивая инструкция не поймет только блондинка 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2010 · Report post Дякую за відповідь. Я вже замовив коні, ще одне питання: вони там регулюються, щось міняти чи лишити заводзкі настройки? да есть регулеровки! 0 Share this post Link to post Share on other sites