Posted April 17, 2014 (edited) · Report post Други мої !!!Козаки!Сьомого дня першого місяця літа сього року відбудеться ІІ-етап Кубку Львова з Трофі.Вельмишановні брати мої, прошу прибути в сей день у місце табору, яке згодом буде зазначене, для богатирського поєдинку з болотом.Зранку, побувавши у цирульника, коваля, та отамана, піти у наступ на болото, а перемігши його, сісти біля вогнища з побратимами, підняти чарку козацьку та скуштувати кулеші. А нагулявшись до схочу заснути в полі під зоряним небом та бачити сни красиві з файними молодицями, гарними конями в широких степах та гори залиті сонцем.Зранку, проснувшись по обіді, проїхатись не швидкою ходою по просторах наших рідних, щоб себе показати та на людей подивись. Щоб люди знали, які ще лицарі в наших краях живуть. Додаткова інформація тут, слідкуйте за новинами http://offroad.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=37&t=5604&p=60840#p60840 Офіційна інформація http://offroad.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=37&t=5607 Edited April 17, 2014 by s.pal 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2014 · Report post класс, но увы не попаду 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2014 · Report post А може хоть кого-то занесет. Мы с женой участвовать будем, а вечером возле костерка был бы рад подбухнуть в чесной компании. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2014 · Report post Думаю, приеду, если штурмана найду! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2014 · Report post О, здорово! У нас, к стати, в єтом году отступление появилось - можно с собой овощей брать... а шоб веселей было 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2014 · Report post классная приглашалка!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2014 · Report post Сегодня провели разведку, трассы и места под лагерь, есть интересные места, месные жители не против), все ждут меропиятия.А мы ждем участников!Друзья, мы ради видеть Вас у нас в нашем дорогом городе!Если кто то боится, то скажу так: 0 Share this post Link to post Share on other sites