Posted September 22, 2016 · Report post Ladies and gentlеmens, пани та панова! 28 сентября - 2 октября впервые в Украине состоится этап международных соревнований RFC. RFC - Буковина, это Черновицкая область, где я родился и вырос. И мы объязаны туда попасть! 3 категории: adventure, adventure-sport, extreme. Наш клуб будут представлять 3 экипажа: Mitsubishi L200: пилот: Коля Zima штурман: Вася Рожнятив категория: adventure-sport Mitsubishi L200: пилот: Бориc (_b_a_r_o_n) штурман: Юра (adventurer) категория: adventure-sport Nissan NP300: пилот: Денис штурман: Саша категория: adventure Хлопцам удачи и победы! Информация: http://rfc-bukovina.com/ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2016 · Report post ПОБЕДЫ!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 22, 2016 · Report post И водки на пьедестале 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 · Report post Ох, пацани, я за вас!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2016 · Report post Ми вже дома. Гонка була офігенна )) Щоб ви розуміли, спец участки були одні й ті ж самі для категорій спорт-туризм і екстрім. Проходили СУ теж в довільному порядку. Часто бувало так що ми на пікапах заходили на спец ділянку після проходження її Марсіком і Житомирським патрульом на лапах і 42 ф-белах. І як на диво були участки які ми по часу проходили швидше за них. Я зі своїм штурманом перший раз приймав участь у змаганнях. До призових місць не дотянули зовсім трохи, 86 балів не хватило )) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2016 · Report post Круто! Парни, все молодцы!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2016 · Report post Пікапи рулять таки, а пікапери- найкращи пацани!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites