Sign in to follow this  
Followers 0
Free Wind

Змінилися Правила Паркування Автівок

3 posts in this topic

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Тихонов повідомив про зміну правил паркування транспортних засобів.

"Зі вступом в дію Податкового кодексу, втратив чинність декрет уряду "Про місцеві податки і збори", згідно з яким збір за паркування автотранспорту сплачувався водіями на місці паркування, а ставка збору встановлювалася з розрахунку за одну годину паркування", - сказав він, передає "Комерсант" з посиланням на УНІАН.

"Тепер Податковим кодексом передбачено збір за місця для паркування транспортних засобів, платниками якого є юридичні особи, їх філії, фізичні особи-підприємці", - пояснив Віктор Тихонов.

Він також уточнив, що тепер ставки збору встановлюються за кожний день здійснення діяльності з паркування транспортних засобів у гривні за 1 кв. м площі паркування, незалежно від кількості часу, протягом якого розміщуються транспортні засоби на майданчиках.

Економічна правда

0

я так понял тарифы выростут.....

нужно садится всем на два колеса, на парковке занимает не больше одного квадратного метра :rolleyes:

0

Нет. Тупо посылать всех халуев на х.... Мы дорожный сбор заплатили? Заплатили! Все! Пошли все ... "в песню!"

p.s. Я не жадный, но за последние 4 года я не разу за парковку не платил. (либо останавливаюсь где бесплатно, либо... ко мне не подходят...)

0

Sign in to follow this  
Followers 0