Posted February 5, 2013 · Report post Вітаю. А можна якось вживу подивитись на вашу Ельвіру? Дуже вже вона мені подобається... Та от, як тільки виберусь до Тернополя - міста моєї юності, можна пересіктись. Або при бажанні можеш підїхати в рідні Бережани - десь щомісяця буваю там. В неділю Ельвіра штурмувала найвищу вершину Подільської височини г. Камулу. Хто проти нас з Автобатом? Знимки з http://offroad.lviv.ua 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Як дізнатися, де точно розміщені поперечні балки під стелею кабіни не знімаючи обшивки? Може є в Посібнику по ремонту? Може в когось є фотки, як робив обезшумку? Старий багажник продав. Не влаштовувала вага - 35 кг, та кріплення, що витерли фарбу на дверках та зробили вмятину на даху. Буду робити з алюмінієвої труби 36 мм стінка 2,5 мм. Вага має бути до 15 кг (!!!). Кріплення всвердлювати в дах. Але питання де? Через це не можу зробити креслення багажника до кінця. Знімати обшивку не хочу. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post по вопросу не подскажу, не в кугсе а по багажничку из алюминьки очень интересно, до того интересно что может даже буду просить делать два , покажешь наметки по чертежу? и что по цене получится +/-? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Леха, я Ростику давно намекал что тоже хочу лЮминЁвый давай вместе его мучить его По крыше дернуть Сергейя Оболонь, он потолок снял и по моему еще не одел так что все шансы Я думаю заказав три штуки у одного мастера мы значительно уменьшим стоимость 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post А как такая алюминька выдержит вторую запаскуи часть шмурдячка на дальняке/экспедиции...? Тоже интересно 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post А как такая алюминька выдержит вторую запаскуи часть шмурдячка на дальняке/экспедиции...? Тоже интересно +1 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post щодо запаски не буду впевнений, основна функційність це развантажити легкі і обємні речі,( Для цього планую прикупити гермомішки.) а також довгогабаритні - катамарани, каное і т.д. Також дуже зручно, коли лопата і гай-джек після каки закріплені там, а не серед чистих речей в кунгу. Запаску я б туди не ставив, бо нікому не потрібне підняття центру маси. Думаю робити багажник з труби 36, стінка 2,5. В місцях кріплення поперечка - алюм. швелер. Але проблемно його знайти. 3мм стінка як мінімум. Шукаю. Саш, я памятаю, що обіцяв. Роблю все поетапно. Міша_од каже, що немає значення де саме кріпити, головне ближче до стійок. Але якщо буде якась інформація по стелі - не завадить. Креслення майже готове, майстер порахує. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Озадачил Сергея завтра будут фотки 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post щодо запаски не буду впевнений, основна функційність це развантажити легкі і обємні речі,( Для цього планую прикупити гермомішки.) а також довгогабаритні - катамарани, каное і т.д. Також дуже зручно, коли лопата і гай-джек після каки закріплені там, а не серед чистих речей в кунгу. Запаску я б туди не ставив, бо нікому не потрібне підняття центру маси. Думаю робити багажник з труби 36, стінка 2,5. В місцях кріплення поперечка - алюм. швелер. Але проблемно його знайти. 3мм стінка як мінімум. Шукаю. Саш, я памятаю, що обіцяв. Роблю все поетапно. Міша_од каже, що немає значення де саме кріпити, головне ближче до стійок. Але якщо буде якась інформація по стелі - не завадить. Креслення майже готове, майстер порахує. от ти! мутиш!!воно тобі потрібне?а починав скромнєнько....слєгонца...буде тобі свистіти на вітрі..зате с понтами!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. причіп купи! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. причіп купи! Причіп коли тягну, то він забитий під завязку. А в основному обладнання все залишаю з причепом на обєкті, а сам валю по труби. п.с. І де ти взяв, що я починав скромно? Он спеціально перечитав свої перші повідомлення - все йде по плану і до завершення. Шноркель вже придбаний, чекає свого часу в гаражі. (Тільки тссс.... жінці не здайте. Вона ж знає, що все до машини коштує по 457 грн ) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. причіп купи! Причіп коли тягну, то він забитий під завязку. А в основному обладнання все залишаю з причепом на обєкті, а сам валю по труби. п.с. І де ти взяв, що я починав скромно? Он спеціально перечитав свої перші повідомлення - все йде по плану і до завершення. Шноркель вже придбаний, чекає свого часу в гаражі. (Тільки тссс.... жінці не здайте. Вона ж знає, що все до машини коштує по 457 грн ) ти що скважини почав бурити?я тобі допоможу..труби продаю.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. причіп купи! Причіп коли тягну, то він забитий під завязку. А в основному обладнання все залишаю з причепом на обєкті, а сам валю по труби. п.с. І де ти взяв, що я починав скромно? Он спеціально перечитав свої перші повідомлення - все йде по плану і до завершення. Шноркель вже придбаний, чекає свого часу в гаражі. (Тільки тссс.... жінці не здайте. Вона ж знає, що все до машини коштує по 457 грн ) ти що скважини почав бурити?я тобі допоможу..труби продаю.. Думав ти знаєш. Вже майже два роки. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2013 · Report post Коли возився з тим залізним багажником, зовсім не шкодував. Та й окрім того мені ще потрібно по роботі, обсадні труби часто вожу триметрові. причіп купи! Причіп коли тягну, то він забитий під завязку. А в основному обладнання все залишаю з причепом на обєкті, а сам валю по труби. п.с. І де ти взяв, що я починав скромно? Он спеціально перечитав свої перші повідомлення - все йде по плану і до завершення. Шноркель вже придбаний, чекає свого часу в гаражі. (Тільки тссс.... жінці не здайте. Вона ж знає, що все до машини коштує по 457 грн ) ти що скважини почав бурити?я тобі допоможу..труби продаю.. Думав ти знаєш. Вже майже два роки. подзвони мені підкажу дещо.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2013 · Report post Хома!!!!!!!!!!!ти де? в гараж не можеш заїхати? сніг вкидаєш? покажи пару фоток що там у вас? у нас сьогодні +15 ні хмаринки на небі! мухи літали.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 13, 2013 · Report post Сам багажник готовий. Залишилося зробити і вмонтувати кріплення, пофарбувати, доробити спойлер, чи як його назвати, від передньої частини до лобивого скла, що відкидав би потік повітря. Люстра буде на окремій зємній поперечці. Як видно і на фото, хлопці роблять все дуже акуратно. Промудохались повних три дні. Далі буде. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 · Report post ооо, вот такой формат багажника я и хочу.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 · Report post и сколько по деньгам выйдет такой багажник? а то что он немного на кунг залазет? Или он на кунге крепится не будет той частью? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 · Report post Так, він 1,80 довжини. Залазить на кунг. Розрахований, щоб перевозити довгогабаритні вантажі. Кріпиться в 4-ох точках тільки на кабіні. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 · Report post а ну тогда всё ок 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2013 · Report post Так, він 1,80 довжини. Залазить на кунг. Розрахований, щоб перевозити довгогабаритні вантажі. Кріпиться в 4-ох точках тільки на кабіні. цікаво буде коли вчіпиш труби на багажник і на швидкості проідеш! перестрашиш весь Бендершат!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2013 · Report post Так, він 1,80 довжини. Залазить на кунг. Розрахований, щоб перевозити довгогабаритні вантажі. Кріпиться в 4-ох точках тільки на кабіні. цікаво буде коли вчіпиш труби на багажник і на швидкості проідеш! перестрашиш весь Бендершат!! Отак? то ше старий багажник. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 20, 2013 · Report post сині труби краще було б.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2013 (edited) · Report post Трошки авто-фото-фетишу. п.с. Про багажник відписуюсь в темі про багажник. Edited October 17, 2013 by Ugas 0 Share this post Link to post Share on other sites