Posted December 15, 2014 · Report post Найшов відео з першої поїздки в гори після покупки єльки,доречі маршрут класний є все і спуски,підйоми, болота і грибів було валом. Мужикам з патруля на прозвище "дітько"(так його мєсні називали) окремий рєспєкт! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 · Report post ой, так это не "видео с поездки" это видео с колупания в одной лужице! эх... да, а места красивые! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 · Report post феерично патрол шел на помочь ))))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 · Report post А с лебедой, что - проблемы были? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 · Report post Да, а лебеда та, что? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 (edited) · Report post А с лебедой, что - проблемы были? С лєбєдкой історія взагалі не понятна получилась, встановлював сам,за годину до виїзду,хоть і моя жінка каже що я рукопопк 80 рівня,нічого складного в цьому не побачив. Короче встановив, залебедився пробно за дерево-вуаля всьо кантачить! До момента на відео був невеликий брод, потім добре всадився в колію,знаючи що є чим витянутись,розмотав лєбєдя,а реакції ноль, лєбєдка взагалі не подавала ніяких признаків життя, по приїзду до дому її розібрав, але якихось явних мех.пошкоджень,чи води в середині не знайшов,після цього зібрав і от уже другий рік працює і ні разу не було проблем (реально признав що я рукопопк))) Edited December 15, 2014 by Tarik131082 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2014 · Report post Да ладно там на себя наговаривать, небось контактик какой-то отошёл. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 · Report post Перша яма,після якої напевно і зловила глюк лєбєдка 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 · Report post якщо українською мовою, то катеринка , 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 · Report post Ностальгія... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2014 · Report post Вот это класс! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2014 · Report post Ахренеть грибочки !!! Все, я вышел в окно 0 Share this post Link to post Share on other sites