Sign in to follow this  
Followers 0
TPYTEHb

Микуличин, Яремче

4 posts in this topic

Доброго дня всім. Планую на ці вихідні поїхати віддихнути в Микуличині. по карті глянув шо там є багато лісних доріг(так чого б не попробувати катнути там) Буду їхати одною машино. Хтось там катався,які там дороги по складності?куда краще поїхати туристом(максимум ТР-1) шоб не жестяк був) розумюшо то вже і сніг і болота)але чо тільки в готелі сидіти)треба на красоту якусь глянути) так шо діліться досвідом хто там був і куда краще їхати)

 

може бути шось поблизу Микуличина)

хтось хоче приєднатись?)))

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ендрю є там два дуже хороші варіанти, перший-поворот з траси на ліво після моста,це дорога до газового промислу, 5 км асфальтової класної дороги,а потім грунтовка,куча готелів і заїзд в ліс, там одна дорога,так що не провтикаєш. Якщо чисто катнутись то їдь по основній, перед першим підйомом буде з'їзд на ліво, там можна трохи поковбаситись). Другий варіант- поворот на ліво перед мостом,тоже прибл.5 км класного асфальту і потом підйом по грунтовій, це підйом на Рокету,підйом класний місцями навіть очкова появляється,але проїзжаємий без лєбєдя, коли виїдеш на хребет є два варіанта на ліво по хребту до Яремча,але там жестяк, на цій трасі часто проводять змагання(як тільки купив ельку перший раз поїхав туда,всадився,шість годин херачили лопатами, народ не купляйте короткі лопати,толку від них мало)). Якщо звернути на право то виїдеш на спуск, спуск лайтовий,в одному місці тільки треба акуратно,і є один брод,але його можна об'їхати, ну і виїдеш в Білих Ославах.

Раджу тобі проїхати другим,дуже класний маршрут. Пару відосіків з поїздки

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Лебйотике ніби стоїть на машені. Ти що, Тарасику, тренування пацанам робив ? Слабаки якісь оказались: в шістьох , та щей зберезою в руках, а люську не винесли  :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пасажири дохлі попались, не штурмани а іменно ПАСАЖИРИ,горілки сволочі хотіли! Я їм дав шанс заробити))
Лєбьоду поставив в ночі перед виїздом, коло хати тянула, а в горах піст!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0