Diactive

Карпаты Весна 2016

107 posts in this topic

Вітаю всіх!

Приєднаюсь до бесіди.

Як я зрозумів, всі їдемо на Кордон ПЛЮС з 6 до 9 травня (4 дня).

Ну в такому випадку правильний розрахунок часу буде такий, як говорить Коля. Стратуємо 6 травня зранку з Осмолоди. 

При наявності більше 10 машин в групі самий тільки підйом на кордон займе бульшу половину ходового дня. Врахуйте ще доїзд від Осмолоди до початку підйому тими грунтовками і рікою. Стартанувши в 6 годині ранку, ми в 9 будемо на початку підйому, того що пропилювали минулих травневих свят. Підйом для 10 машин займе до обіду то точно - година 13-14 всі будуть на верху і далі їхати кордоном - там пару км і вже все, треба шукати поляну для ночівлі. А полян там не так багато (в основному смужка трави біля колії). І далі як піле. А піде весело - це однозначно, бо понаривали там і Руслан з бригадою і Львівський клуб знатно. Тому розраховуйте на те, щоб ми хоч до 9 числа встигли звідти виїхати. І це якщо ніхто не розложиться наніц. 

Якщо ж так карта ляже що проскочимо то все швидко, то там ще є де поїхати - Божава, Пікуй і тд. За це не переживайте.)))))

Для прикладу ми з Осмолоди до цієї точки (48°35'40.1"N 23°47'28.5"E) Їхали майже два дні в 4 машини. 

Тепер по основних питаннях пройдемось.

1.Мати всім обов"язково запас води 10-20л на машину. Там толком нема де набрати. Хіба з калабані. :)

2.Запчастини - пильники, рульові тяги, ШРУСи, ступиці і тд. Кожен знає що в нього може зламатись.

3.До запчастин мати спецінструмент для їх заміни. Якщо він не входить в стандартні набори інструменту. Бо нема сенсу везти ступицю як нема чим її відкрутити ))) Особливо Нісани - подбайте про головку на 36 :)  Ну і кожен подумайте кому там що. По Ельках я знаю що взяти. Рещта думайте.

4.Універсальні набори - треба хоч пара штук. Я буду мати з собою один, можливо два. Потрібно ще. Беріть хто має. Молотки, кувалди, ломи, болгарки, зварки, силові кабеля, кабеля для прикурювання, електроди, змазки, хомути, зубила, ножі, сокири, скотч армований і запас метизів АВТОМОБІЛЬНИХ а не епіцентровських, з різьбами 1, 1.25, 1.5, і тд. 

5.Водопідготовка! Машини можуть бути затопленими в більшій чи меншій мірі.

Подумайте і подбайте про це. кожен знає свою машину і знає що треба доробити і що викинути з неї щоб не боятись втопити її :)

5.1 Водопідготовка для екіпажів - забродні, гумові чоботи. Я міряти кожну калабаню ногами не буду :) Для прикладу скажу що в деяких місцях я таки          набрав води в забродні "аля жіночі чулки". 

5.2 Запас теплих і сухих речей для перевдягання. Готелів щоб постіратись не буде.

6.Аптечки. З розширеним запасом. Думаю всі знають.

7.Запас харчів і горючих жидкостей - по дорозі не буде сіл. Осмолода крайнє село. Далі аж Синевір або Торунь.

8.Зв"язок - УКВ и СВ. В мене СВшки не залишилось, буду на УКВ.

9.ТАКЕЛАЖ!!! Корозащіти, удлінітєлі, запасні троси, блоки і тд. Лебідки змазати і провірити вдома! Роботи для них буде багато. Може хто має, то візьміть соленоїди запасні - банку або моноблок або і те і те. 

10.Запас топлива на 40-50км жосткого оффроуда.

11.Бойовий настрой і хороший настрій!!! ))))) Їдемо ж відпочивати а не на війну. При совісному виконанні попередніх пунктів ніщо не зіпсує вашого хорошого настрою )))

Ніби все. Як щоь забув, то дописуйте.

Останнє. Перекличка, бо я заплутався вже хто їде, хто ні.

1.Дима Вренглєр

2.Коля Зима + Рожнятівський клуб (3-5 машин)

3.Максим Патрол

4.Демідден

5.Влад Джимнік

6.Барон

7.Юра Адвентуререр

8.Дутка

9.Вовк Вренглєр - (Тернопільський Вренг) - під питанням.

Якщо когось забув або щось поміняється - не мовчимо))))

ро5'40.1"N 23°47'28.5"E

Edited by Dutka
0

Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути.

Ігор, ти машиною?

Edited by Retriever
0

Ігор ну ти й накатав  :D  але все по ділу. :tank:

Edited by zima
0

@Retriever Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути., мене береш з собою?

можна про "ключ на 36 для нісанів", бо трохи хвилююсь куди його засовувати ;)  мені ще треба витягнути передній редуктор та переналаштувати зазори та контакт (і там є окремий "інструмент").

Edited by Maksimus
0

Ключ на 36 засунути можна багато куди :) Залежить від розпущенності :) Але перш за все його треба засунути в багажник. А далі застосунок знайдеться.

А по суті, то якщо я не помиляюсь, то по пам"яті в НП300 ступічна гайка на 36. 

Ну та зрештою, кожен сам знає що йому взяти. 

Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути.
Ігор, ти машиною?

Попередньо так.

Дякую. Давно нічого не писав. Натхнення прийшло :)

0

А с Киева кто-то будет прицеп с резиной тянуть?

Или проще транспортной отправить?

0

А с Киева кто-то будет прицеп с резиной тянуть?

Или проще транспортной отправить?

Влад можеш і в прицепі притянути а можеш і мені новою почтою відправити (в Рожнятові іншого перевізника нема). Перевзутись теж у нас можна, тільки завчасно приїхати треба.

0

Ок, буду еще думать над этим вопросом.

0

1.Дима Вренглєр

2.Коля Зима + Рожнятівський клуб (3-5 машин)

3.Максим Патрол

4.Демідден

5.Влад Джимнік

6.Барон

7.Юра Адвентуререр

8.Дутка

9.Вовк Вренглєр - (Тернопільський Вренг) - під питанням.

Якщо когось забув або щось поміняється - не мовчимо))))

ро5'40.1"N 23°47'28.5"E

Тернопільский рєнг їде з нами.  Які ще питання ?  :D

0

Ребята, вопрос конечно не по теме, но может кто-то сталкивался: интересует герметик для дополнительной фиксации покрышки на диске ( чтоб чтоб минимализировать риск разбуться )

0

В минулу п"ятницю вони ще їхали на Карпатський Кордон. Якщо з того часу ситуація помінялась, то я не в курсі :)

Ребята, вопрос конечно не по теме, но может кто-то сталкивался: интересует герметик для дополнительной фиксации покрышки на диске ( чтоб чтоб минимализировать риск разбуться )

Не варто. Покришку потім не знімеш з диска. А якщо знімеш, то частина покришки залишиться на диску :) Це одноразовий варіант. 

0

Да просто трактора немного узкие для моих дисков, уже 1 раз разбулся(

0

@vladdoc,розувяся :)

трактора в горах на самом деле стремные - посмотри видео Валеры "нива3Д" (он с Русланом много намотал за полгода и все с видео - половина видосов чистый учебник как надо или не надо и что работает или не работает), стт и км2 едут не намного хуже, а горах часто даже лучше (карпатский местный Руслан сам озвучил осенью что СТТ в горах самое оно). ну это скорее так - как вариант задуматься. сам не слышал, но вроде Юра Адвернчер тоже поменял мнение про КМ2 в лучшую сторону.

по герметику: его можно просто купить - типа со своим на шиномонтаж, но на некоторых (мало) есть.

чем бум меряться? твоя лебедка весь кевлар уложила быстрее чем за минуту :)

0

Мое мнение по резине сейчас: едет лучше то что больше, то есть 33 КМ2 едет лучше чем 31 Инса, в первую очередь клиренс а рисунок протектора это уже мастерство вождения.

P.S. на даты 6-9 мая я 99,9% что не еду :(

0

/profile/6985-maksimus/?do=hovercard" data-mentionid="6985" rel="external">@Maksimus,

Мне в прошлом году очень понравилось на мадах, Но сейчас Джимка уже на 32"колесиках  и  новых дисках, которые не очень хочется покоцать)

0

@Maksimus,

Мне в прошлом году очень понравилось на мадах, Но сейчас Джимка уже на 32"колесиках  и  новых дисках, которые не очень хочется покоцать)

покоцать то такое... главное начать, а дальше уже не страшно !  :L200_black:

0

/profile/1732-madagascar/?do=hovercard" data-mentionid="1732" rel="external">@Madagascar,

Да хотелось- бы хоть пол годика на нормальных покотаться)))

0

сколько осталось?

0

Мое мнение по резине сейчас: едет лучше то что больше, то есть 33 КМ2 едет лучше чем 31 Инса, в первую очередь клиренс а рисунок протектора это уже мастерство вождения.

P.S. на даты 6-9 мая я 99,9% что не еду :(

Юра яка причина? Чому не поїдеш?

0

Нет возможности взять отпуск, а в официальных 3 дня выходных, как не крутил, не вкладываюсь

0

Дык не в первой же. Ночь туда,ночь обратно и три дня карпат . Ночной трындеж за "жисть" можно провести по ускореной программе. Тогда еще и отоспишься  :D

0

@Diactive,а пикап мы даже заранее можем переставить ближе к горам - вечером в поезд, отоспался и утром в бой. правда как быстро с гор хотя бы до нормальной дороги прорватся - тут есть риски, но опять же - пикап мы можем после доставить ;) (зато поезд наверняка не сильно опаздывает и в нем выспаться можно).

а ваще - мона и лафет найти, на котором и пикап довезти (например патруль даже не заметит "нагрузки") ;).

Edited by Maksimus
0

Если попробовать перевести Эзопов язык Максимуса то выйдет что ничего нереального нет  :D

0

Складно оно все у вас.. Но на практике все может быть по другому :)

0

Складно оно все у вас.. Но на практике все может быть по другому :)

Э нет, друг! С таким настроением ты слона не продашь!(с)

З.Ы. Традиционные карпатские встречи всегда прекрасны  :D 

0