Posted March 13, 2016 (edited) · Report post Вітаю всіх! Приєднаюсь до бесіди. Як я зрозумів, всі їдемо на Кордон ПЛЮС з 6 до 9 травня (4 дня). Ну в такому випадку правильний розрахунок часу буде такий, як говорить Коля. Стратуємо 6 травня зранку з Осмолоди. При наявності більше 10 машин в групі самий тільки підйом на кордон займе бульшу половину ходового дня. Врахуйте ще доїзд від Осмолоди до початку підйому тими грунтовками і рікою. Стартанувши в 6 годині ранку, ми в 9 будемо на початку підйому, того що пропилювали минулих травневих свят. Підйом для 10 машин займе до обіду то точно - година 13-14 всі будуть на верху і далі їхати кордоном - там пару км і вже все, треба шукати поляну для ночівлі. А полян там не так багато (в основному смужка трави біля колії). І далі як піле. А піде весело - це однозначно, бо понаривали там і Руслан з бригадою і Львівський клуб знатно. Тому розраховуйте на те, щоб ми хоч до 9 числа встигли звідти виїхати. І це якщо ніхто не розложиться наніц. Якщо ж так карта ляже що проскочимо то все швидко, то там ще є де поїхати - Божава, Пікуй і тд. За це не переживайте.))))) Для прикладу ми з Осмолоди до цієї точки (48°35'40.1"N 23°47'28.5"E) Їхали майже два дні в 4 машини. Тепер по основних питаннях пройдемось. 1.Мати всім обов"язково запас води 10-20л на машину. Там толком нема де набрати. Хіба з калабані. 2.Запчастини - пильники, рульові тяги, ШРУСи, ступиці і тд. Кожен знає що в нього може зламатись. 3.До запчастин мати спецінструмент для їх заміни. Якщо він не входить в стандартні набори інструменту. Бо нема сенсу везти ступицю як нема чим її відкрутити ))) Особливо Нісани - подбайте про головку на 36 Ну і кожен подумайте кому там що. По Ельках я знаю що взяти. Рещта думайте. 4.Універсальні набори - треба хоч пара штук. Я буду мати з собою один, можливо два. Потрібно ще. Беріть хто має. Молотки, кувалди, ломи, болгарки, зварки, силові кабеля, кабеля для прикурювання, електроди, змазки, хомути, зубила, ножі, сокири, скотч армований і запас метизів АВТОМОБІЛЬНИХ а не епіцентровських, з різьбами 1, 1.25, 1.5, і тд. 5.Водопідготовка! Машини можуть бути затопленими в більшій чи меншій мірі. Подумайте і подбайте про це. кожен знає свою машину і знає що треба доробити і що викинути з неї щоб не боятись втопити її 5.1 Водопідготовка для екіпажів - забродні, гумові чоботи. Я міряти кожну калабаню ногами не буду Для прикладу скажу що в деяких місцях я таки набрав води в забродні "аля жіночі чулки". 5.2 Запас теплих і сухих речей для перевдягання. Готелів щоб постіратись не буде. 6.Аптечки. З розширеним запасом. Думаю всі знають. 7.Запас харчів і горючих жидкостей - по дорозі не буде сіл. Осмолода крайнє село. Далі аж Синевір або Торунь. 8.Зв"язок - УКВ и СВ. В мене СВшки не залишилось, буду на УКВ. 9.ТАКЕЛАЖ!!! Корозащіти, удлінітєлі, запасні троси, блоки і тд. Лебідки змазати і провірити вдома! Роботи для них буде багато. Може хто має, то візьміть соленоїди запасні - банку або моноблок або і те і те. 10.Запас топлива на 40-50км жосткого оффроуда. 11.Бойовий настрой і хороший настрій!!! ))))) Їдемо ж відпочивати а не на війну. При совісному виконанні попередніх пунктів ніщо не зіпсує вашого хорошого настрою ))) Ніби все. Як щоь забув, то дописуйте. Останнє. Перекличка, бо я заплутався вже хто їде, хто ні. 1.Дима Вренглєр 2.Коля Зима + Рожнятівський клуб (3-5 машин) 3.Максим Патрол 4.Демідден 5.Влад Джимнік 6.Барон 7.Юра Адвентуререр 8.Дутка 9.Вовк Вренглєр - (Тернопільський Вренг) - під питанням. Якщо когось забув або щось поміняється - не мовчимо)))) ро5'40.1"N 23°47'28.5"E Edited March 13, 2016 by Dutka 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2016 (edited) · Report post Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути. Ігор, ти машиною? Edited March 13, 2016 by Retriever 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2016 (edited) · Report post Ігор ну ти й накатав але все по ділу. Edited March 13, 2016 by zima 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2016 (edited) · Report post @Retriever Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути., мене береш з собою? Ігор ну ти й накатав але все по ділу. можна про "ключ на 36 для нісанів", бо трохи хвилююсь куди його засовувати мені ще треба витягнути передній редуктор та переналаштувати зазори та контакт (і там є окремий "інструмент"). Edited March 13, 2016 by Maksimus 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2016 · Report post Ключ на 36 засунути можна багато куди Залежить від розпущенності Але перш за все його треба засунути в багажник. А далі застосунок знайдеться. А по суті, то якщо я не помиляюсь, то по пам"яті в НП300 ступічна гайка на 36. Ну та зрештою, кожен сам знає що йому взяти. Планую 5-го надвечір в Рожнятів прибути.Ігор, ти машиною? Попередньо так. Ігор ну ти й накатав але все по ділу. Дякую. Давно нічого не писав. Натхнення прийшло 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2016 · Report post А с Киева кто-то будет прицеп с резиной тянуть? Или проще транспортной отправить? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2016 · Report post А с Киева кто-то будет прицеп с резиной тянуть? Или проще транспортной отправить? Влад можеш і в прицепі притянути а можеш і мені новою почтою відправити (в Рожнятові іншого перевізника нема). Перевзутись теж у нас можна, тільки завчасно приїхати треба. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2016 · Report post Ок, буду еще думать над этим вопросом. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2016 · Report post 1.Дима Вренглєр 2.Коля Зима + Рожнятівський клуб (3-5 машин) 3.Максим Патрол 4.Демідден 5.Влад Джимнік 6.Барон 7.Юра Адвентуререр 8.Дутка 9.Вовк Вренглєр - (Тернопільський Вренг) - під питанням. Якщо когось забув або щось поміняється - не мовчимо)))) ро5'40.1"N 23°47'28.5"E Тернопільский рєнг їде з нами. Які ще питання ? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 · Report post Ребята, вопрос конечно не по теме, но может кто-то сталкивался: интересует герметик для дополнительной фиксации покрышки на диске ( чтоб чтоб минимализировать риск разбуться ) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 · Report post Тернопільский рєнг їде з нами. Які ще питання ? В минулу п"ятницю вони ще їхали на Карпатський Кордон. Якщо з того часу ситуація помінялась, то я не в курсі Ребята, вопрос конечно не по теме, но может кто-то сталкивался: интересует герметик для дополнительной фиксации покрышки на диске ( чтоб чтоб минимализировать риск разбуться ) Не варто. Покришку потім не знімеш з диска. А якщо знімеш, то частина покришки залишиться на диску Це одноразовий варіант. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 · Report post Да просто трактора немного узкие для моих дисков, уже 1 раз разбулся( 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 · Report post @vladdoc,розувяся трактора в горах на самом деле стремные - посмотри видео Валеры "нива3Д" (он с Русланом много намотал за полгода и все с видео - половина видосов чистый учебник как надо или не надо и что работает или не работает), стт и км2 едут не намного хуже, а горах часто даже лучше (карпатский местный Руслан сам озвучил осенью что СТТ в горах самое оно). ну это скорее так - как вариант задуматься. сам не слышал, но вроде Юра Адвернчер тоже поменял мнение про КМ2 в лучшую сторону. по герметику: его можно просто купить - типа со своим на шиномонтаж, но на некоторых (мало) есть. Тернопільский рєнг їде з нами. Які ще питання ? чем бум меряться? твоя лебедка весь кевлар уложила быстрее чем за минуту 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post Мое мнение по резине сейчас: едет лучше то что больше, то есть 33 КМ2 едет лучше чем 31 Инса, в первую очередь клиренс а рисунок протектора это уже мастерство вождения. P.S. на даты 6-9 мая я 99,9% что не еду 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post /profile/6985-maksimus/?do=hovercard" data-mentionid="6985" rel="external">@Maksimus, Мне в прошлом году очень понравилось на мадах, Но сейчас Джимка уже на 32"колесиках и новых дисках, которые не очень хочется покоцать) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post @Maksimus, Мне в прошлом году очень понравилось на мадах, Но сейчас Джимка уже на 32"колесиках и новых дисках, которые не очень хочется покоцать) покоцать то такое... главное начать, а дальше уже не страшно ! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post /profile/1732-madagascar/?do=hovercard" data-mentionid="1732" rel="external">@Madagascar, Да хотелось- бы хоть пол годика на нормальных покотаться))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post сколько осталось? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post Мое мнение по резине сейчас: едет лучше то что больше, то есть 33 КМ2 едет лучше чем 31 Инса, в первую очередь клиренс а рисунок протектора это уже мастерство вождения. P.S. на даты 6-9 мая я 99,9% что не еду Юра яка причина? Чому не поїдеш? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 18, 2016 · Report post Нет возможности взять отпуск, а в официальных 3 дня выходных, как не крутил, не вкладываюсь 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2016 · Report post Дык не в первой же. Ночь туда,ночь обратно и три дня карпат . Ночной трындеж за "жисть" можно провести по ускореной программе. Тогда еще и отоспишься 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2016 (edited) · Report post @Diactive,а пикап мы даже заранее можем переставить ближе к горам - вечером в поезд, отоспался и утром в бой. правда как быстро с гор хотя бы до нормальной дороги прорватся - тут есть риски, но опять же - пикап мы можем после доставить (зато поезд наверняка не сильно опаздывает и в нем выспаться можно). а ваще - мона и лафет найти, на котором и пикап довезти (например патруль даже не заметит "нагрузки") . Edited March 20, 2016 by Maksimus 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2016 · Report post Если попробовать перевести Эзопов язык Максимуса то выйдет что ничего нереального нет 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2016 · Report post Складно оно все у вас.. Но на практике все может быть по другому 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2016 · Report post Складно оно все у вас.. Но на практике все может быть по другому Э нет, друг! С таким настроением ты слона не продашь!(с) З.Ы. Традиционные карпатские встречи всегда прекрасны 0 Share this post Link to post Share on other sites