Posted March 25, 2013 · Report post Десь на 1600-1700 обертах чути такий сумний сумний гул. Найвиразніше на 2-й передачі, а особливо на повному (ізі-селект) приводі. Підозрюю роздатку. Масло недавно замінив (залив фірмового Нісанівського). Також при заміні масла виявлено один відламаний зубчик. Повний привід експлуатую "з розумом". Ну, може кілька разів було таке, що вмикав чи вимикав понижену не під чакс повної зупинки. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2013 · Report post Ну, може кілька разів було таке, що вмикав чи вимикав понижену не під чакс повної зупинки. вот и результат! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2013 · Report post Иногда достаточно один раз вкл пониженную на скрости более 10 км в час и ....считай зубы.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2013 · Report post Ще один симптом - блимає лампочка повного пиводу. Вакуумник візуально цілий. Може бути якось повязано? Все ж таки буду починати з перевірки рівня масла в роздатці та коробці. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2013 · Report post Писали вроде бы что фильтрик забит , или внутренняя граната фсе... Но точно не помню... Поправте если что ... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post Ще один симптом - блимає лампочка повного пиводу. Вакуумник візуально цілий. Може бути якось повязано? Все ж таки буду починати з перевірки рівня масла в роздатці та коробці. нет, не связано, смотри активатор (вакуум) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post А роздатки в Л200 всі виють троха, навіть з зубами цілими 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post Автобат, позволю себе не согласится, 93 тысячи и ни грамма воя 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post Я думаю воет не из-за сломанного зуба, попробуй злить присадку "ХАДО" помагает, не знаю, как враздатке, но в мостах и коробках 100% проверено, если изменения узла не "необратимы". 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post Ще один симптом - блимає лампочка повного пиводу. Вакуумник візуально цілий. Може бути якось повязано? Все ж таки буду починати з перевірки рівня масла в роздатці та коробці. Мигает в режиме 2Н или 4Н? Если в 2Н, то лягушка, компрессор, фильтрики... Если в 4Н, то трабл с вкл. межосевого диф. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 (edited) · Report post Блимає в режимі 2Н, але все фунциклює, розмикається і замикається. Перевірив рівень - всьо чотко. Майстер казав, що якийсь звук є, таке враження. що один з підшипників, але він не впевнений. Буду спостерігати. п.с. А може це в мене психосоматичне. Блін, не люблю я коли щось не так. Edited March 27, 2013 by Khoma 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2013 · Report post Тогда, см. выше для ситуации при 2Н и поищи почему отсутствует вакуум на лягушке. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2013 · Report post Тогда, см. выше для ситуации при 2Н и поищи почему отсутствует вакуум на лягушке. Думаю, що датчик глючить. Вакуум є, бо кажу, що все працює. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2013 · Report post передний мост размыкается ? как проверял ? потому как при отсутствии вакуума мост замкнут вакуум размыкает 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 28, 2013 · Report post Попробуй, проехаться с прямими колесами во всех режимах раздатки. Возможно межосевой не доконца отключился (некоторым, рецепт выше, помогает) 0 Share this post Link to post Share on other sites