Posted April 29, 2014 (edited) · Report post дивлячись який - деякі до 60 можуть ось Edited April 29, 2014 by Ugas 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 (edited) · Report post Если Пукину шлея под хвост даст, то через 15 часов они будут во Львове. Обороняться с нашим правительством и нашими войсками нам реально нечем, к большому сожалению... Edited April 29, 2014 by автобат 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post не боись до запада точно не дойдут 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post как быстро забывает эрефка когда бандеровца последнего убили в лесах.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 (edited) · Report post дивлячись який - деякі до 60 можуть осьНу скорпион вообще то и 80 прёт только не знаю есть ли он в российской армии Edited April 29, 2014 by Djes 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Судя по движухе на Донбассе надо брать штурмана-пулеметчика и поинт меня танк догонет 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post на навчаннях китайська армія - досить сучасно оснащена - не гірше московітської показала темп наступу до 1000 км в тиждень - в другу світову норма була - 40 км в день - танкові клини не рахувати - мається на увазі наступ фронту з підтягуванням тилів. На жаль китайці будуть чекати саморозділення московії - час в китайців є і для них чим у московітів гірше тим краще. А московія йде прямим ходом до побудови берлінської стіни 2 - але в такому стані вижити вона не зможе бо вже зараз вони завозять продукти харчування, а якщо їм заборонять продавати газ то що? Привіт китай? І я б хотів опинитися по інший з бік стіни від москви. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 (edited) · Report post . Edited July 25, 2014 by mxkmaster 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post не пошёл бы ты нахрен провокатор конченный российский!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post А ваши мирное население убивают - ну в принцыпе как всегда В Ростовской области два ДТП с участием БТР - число жертв от перегонки бронетехники достигло четырех человек 24.04.2014 - 23:01 Сразу 2 серьезных ДТП с человеческими жертвами произошли сегодня в Ростовской области из-за перегонки тяжелой техники по дорогам региона c 15 минутной разницей. Сначала бронетранспортер задел легковушку на обочине в Неклиновском районе, двое человек находившиеся рядом пострадали - мужчина, житель района, погиб, инспектор ДПС госпитализирован. Через короткое время на М4 в районе участка «Новочеркасск-Каменоломни» в колонне БТР вторая машина въехала в первую - очевидцы считают, что причина произошедшего - в несоблюдении дистанции - в результате чего техника выехала на встречку, где наехала на легковушку с двумя человеками. Погибли пассажирка и водитель легковой автомашины и водитель БТР - контрактник. Обязательного сопровождения ГИБДД не производилось. МЧС региона информацией о ДТП с БТР не располагают. Цели движения бронетехники также не раскрываются. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Если Пукину шлея под хвост даст, то через 15 часов они будут во Львове. Обороняться с нашим правительством и нашими войсками нам реально нечем, к большому сожалению... В начале восьмидесятых, с момента "Х" до выхода первых танков к берегам Ла Манша отводилось кажется не более 3-х суток. При этом захват важных точек 4-6 суток, основной территории 6-14 суток. Это на сколько я помню со времен учебы на военной кафедре. Но это тогда, тогда реально была великая страна, и нас был самый массовый и современный танк, и много опытных экипажей, но тогда это были последние годы великой страны... Империи ни когда не возрождались, за всю историю... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post Взагалі дуже цікавий кадр - його книгу можна знайти в інеті 29.04.14 Книга тижня на Reformate: Лі Куан Ю про успішне викоренення корупції, коли вона є частиною національного менталітету Ми пропонуємо Вашій увазі адаптований уривок з книги "Сингапурська історія: із третього світу в перший". Головним органом, що займався боротьбою з корупцією, було Бюро з розслідування корупції. З дрібною сошкою ми мали намір боротися шляхом спрощення процедур прийняття рішень і усунення всякої двозначності в законах шляхом видання ясних і простих правил, до відміни дозволів і ліцензування в менш важливих сферах суспільного життя. Тому ми вирішили зосередити увагу БРК на великих хабарниках у вищих ешелонах влади. Так як ми зіткнулися з проблемою засудження корупціонерів в судах, ми стали поступово посилювати закони. У 1960 році ми змінили застарілий «Закон про боротьбу з корупцією» і розширили визначення хабара так, що воно стало включати будь-які блага, що мали якусь вартість. Поправки до законів дали широкі повноваження слідчим, включаючи розшук, арешт і розслідування банківських рахунків і банківських документів підозрюваних та їхніх дружин, дітей та агентів. Відпала необхідність доводити, що людина, яка отримала хабар, дійсно мала можливість надати необхідну послугу. Податкові інспектори зобов'язані були видавати будь-яку інформацію, що стосувалася підслідного. Також суддям дозволялося долучати свідчення спільників до справи, навіть якщо ці відомості більше ніхто не підтверджував. Найбільш важлива зміна в законі, зроблена нами в 1960 році, дозволила судам трактувати обставину, що обвинувачений жив не за статками або мав об'єкти власності, які він не міг придбати на свої доходи, як підтвердження того, що обвинувачений отримував хабарі. У деяких сферах корупція була організованою і прийняла великі масштаби. У 1971 році БРК припинив існування синдикату, що складався з більш ніж 250 пересувних поліцейських патрулів, які одержували платежі в розмірі від 5 до 10 сінгапурських доларів з власників вантажівок, чиї транспортні засоби вони розпізнавали за адресами, написаних на бортах вантажівок. Ті власники вантажівок, які відмовлялися платити , перебували під загрозою нескінченних штрафів. Людська винахідливість практично нескінченна, коли справа стосується конвертації влади в особисту вигоду. Позбутися цього організованого рекету було не дуже важко. Важче було виявити ізольовані акти корупції, а виявивши - боротися з ними. Розпочати з проповідування високих моральних принципів, твердих переконань і найкращих намірів викоренити корупцію - легко. А от жити згідно з цими добрими намірами - важко. Для цього потрібні сильні лідери і рішучість боротися з усіма порушниками, без будь-яких винятків. Необхідною попередньою умовою для існування чесного уряду є те, що кандидатам на урядові пости не потрібні великі гроші, щоб домогтися обрання, інакше вони приводять у дію порочне коло корупції. Висока вартість виборів була є прокляттям багатьох азіатських країн. Витративши значні кошти на виборчу кампанію, переможці повинні не тільки повернути витрачені гроші, але й накопичити кошти для наступних виборів. Ця система відтворює себе знову і знову. Сінгапуру вдалося уникнути використання грошей у виборчій боротьбі. У 1959 році, будучи лідером опозиції, я переконав прем'єр-міністра зробити голосування обов'язковим і заборонити практику використання автомобілів для доставки виборців на виборчі дільниці. Після приходу до влади ми очистили політику від впливу мафії. Наші самі небезпечні конкуренти, комуністи, не користувалися грошима, щоб здобути голоси. Наші власні витрати на ведення виборчих кампаній були невеликими, набагато нижче рівня, дозволеного законом. Тому у партії не було необхідності поповнювати казну після виборів, а в період між виборами ми не роздавали подарунків виборцям. Ми домаглися того, що люди знову і знову голосували за нас через те, що ми створювали робочі місця, будували школи, лікарні, громадські центри і, що найважливіше, будинки, якими вони володіли. Ці соціальні блага змінили життя людей і переконали їх у тому, що майбутнє - за нашою партією. Опозиційні партії також не потребували грошей. Вони перемагали наших депутатів, тому що виборці хотіли, щоб опозиція в парламенті тиснула на уряд. Західні ліберали доводили, що повністю вільна преса виставить корупцію напоказ і зробить уряд чистим і чесним. Досі вільна і незалежна преса в Індії, на Філіппінах, в Таїланді, на Тайвані, в Південній Кореї і Японії не змогла зупинити поширену і глибоко вкорінену в цих країнах корупцію. Найбільш яскравим прикладом того, як вільні засоби масової інформації стають частиною корумпованої системи є приклад колишнього прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі. Він є власником великої мережі засобів масової інформації, але при цьому сам перебував під слідством і був звинувачений у корупції ще до того, як став прем'єр-міністром. З іншого боку, Сінгапур продемонстрував, що система чистих, вільних від грошей виборів допомагає зберегти чесний уряд. Уряд Сінгапуру зможе залишатися чистим і чесним тільки в тому випадку, якщо чесні і здібні люди будуть проявляти бажання боротися на виборах і займати офіційні посади. Для цього необхідно платити їм заробітну плату, яку можна порівняти з тією, яку людина, що володіє їх здібностями і чесністю міг би заробити, займаючи посаду керуючого великою корпорацією, або займаючись приватною юридичною або іншої професійної практикою. Ці люди так управляли економікою Сінгапуру, що вона в середньому зростала на 8-9% в рік протягом останніх двох десятиліть, в результаті чого, за даними Світового банку, вже в 1995 році Сінгапур вийшов за рівнем ВНП на душу населення на дев'яте місце в світі. Ті високі моральні стандарти, які ми встановили, дозволили моєму наступнкику, прем'єр - міністру Го Чок Чону, призначити розслідування покупки двох об'єктів нерухомості, зроблених в 1995 році моєю дружиною на моє ім'я і моїм сином, заступником прем'єр-міністра. Обидва отримали від забудовника знижки при купівлі нерухомості, так само як інші покупці, оскільки ринок нерухомості був в застої. Відразу після придбання цих об'єктів нерухомості в сфері нерухомості почався бум, і ціни на ринку нерухомості різко піднялися. Оскільки мій брат був одним з директорів цієї компанії, то поширилися чутки, що я і мій син нечесно нажилися на покупці нерухомості. Управління монетарної політики Сінгапуру провело розслідування і доповіло, що в отриманні нами знижок не було нічого незаконного. Я обурювався і вирішив розвіяти підозри шляхом оприлюднення відомостей про наші придбання і знижки. Я попросив , щоб прем'єр-міністр підняв це питання в парламенті, щоб всебічно обговорити проблему. Під час дебатів члени парламенту від опозиції, включаючи двох адвокатів, заявили, що згідно з їх досвіду роботи, надання таких знижок було стандартною маркетингової практикою, а тому в наших придбаннях не було нічого незаконного. У результаті такого відкритого і повного обговорення даного інциденту, на загальних виборах через рік, це питання навіть не піднімалося. Виступаючи в парламенті, я зазначив, що той факт, що створена мною система дозволила розслідувати і оприлюднити мої власні дії, довів, що вона була неупередженою та ефективною. Перед законом у нас усі рівні. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post - Моня, я за нашу Украину шо-то совсем не пойму... Мине все твердят, шо мы воюем с Россией! - И шо? - Таки на сегодняшний день результаты украино-российской войны - неутешительны. Потери Украины: 7 танков, 1 самоходная гаубица, 10 бронемашин, 1 вертолёт и 1 самолет. Сдалось в плен более 2 миллионов человек. .....И шо ты думаешь? .... эта Российская армия на войну таки до сих пор и не явилась!.. Похоже, Виталик, ты перебрал ми форумы спутал... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 (edited) · Report post . Edited July 25, 2014 by mxkmaster 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 · Report post - Моня, я за нашу Украину шо-то совсем не пойму... Мине все твердят, шо мы воюем с Россией! - И шо? - Таки на сегодняшний день результаты украино-российской войны - неутешительны. Потери Украины: 7 танков, 1 самоходная гаубица, 10 бронемашин, 1 вертолёт и 1 самолет. Сдалось в плен более 2 миллионов человек. .....И шо ты думаешь? .... эта Российская армия на войну таки до сих пор и не явилась!.. Похоже, Виталик, ты перебрал ми форумы спутал... Та не... просто смешно стало, как взрослые вроде неглупые люди всерьёз обсуждают статейку с кавказ-центра и характеристики танков Сказывается, наверно, увлечение World of Tanks А, тогда другое дело, сорри, если что! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post не боись до запада точно не дойдут Совершенно не боюсь. Для меня что запад, что восток. Я люблю ту страну, в которой я живу. Будет необходимость, прятаться не стану 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Совершенно не боюсь. Для меня что запад, что восток. Я люблю ту страну, в которой я живу. Будет необходимость, прятаться не стану Це заслуговує на повагу! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post у Украины своя "тактика"! надо шо б поглубже вторглись..повязли..а потом как жааахнем!!! мировыми санкциями.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Молодці! До уваги киян та гостей столиці! У ніч з 30 квітня на 1 травня у Києві відбуватимуться тактично-спеціальні навчання 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post @Ugas, ага, интересно выкрутились! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post а ви говорите що кавказ-центр ху... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Мінооборони: навчань в Києві не буде 30.04.2014 | Силові структури | Автор: Web admin Навчань в Києві не буде Мінооборони не планує і не проводитиме військових навчань у Києві у ніч з 30 квітня на 1 травня. "Розміщене сьогодні, 30 квітня, на офіційному інтернет-порталі Київської міської державної адміністрації повідомлення про проведення у Києві тактично-спеціальних навчань не має жодного стосунку до діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України", - повідомили в Міноборони. Особовий склад та бойова техніка військових частин гарнізону міста Київ перебувають у пунктах постійної дислокації, розгортання їх у центрі міста не передбачається. Раніше сайт КМДА повідомив, що у Києві в ніч з 30 квітня на 1 травня в пройдуть тактико-спеціальні навчання, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА). "До уваги киян та гостей столиці! У ніч з 30 квітня на 1 травня в Києві пройдуть тактико-спеціальні навчання. В рамках навчань передбачається, що містом пересуватимуться колони бойової техніки. Звертаємо вашу увагу, що розгортання особового складу і техніки пройде в центрі міста ", - йдеться в повідомленні. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 · Report post Ігор, ти і далі будеш шукати причини? Чи все таки будемо шкукати шляхи? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 (edited) · Report post але ж..ми"хитрі"українці.. Edited May 1, 2014 by Rost 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 (edited) · Report post Ігор, ти і далі будеш шукати причини? Чи все таки будемо шкукати шляхи? Ну на рахунок шукати причину то ти ж мене знаєш - я як лікар звик шукати і лікувати причину захворювання, а не його наслідки - і саме такий підхід є причиною того, що тебе не болить лікоть . А поки що шлях один - робити все що можеш максимально якісно там де можеш, плюс максимально можливо пропагувати розвиток громадянського суспільства. Цікаві ресурси в цьому відношенні :http://reformate.org/ та http://zbroya.info/uk/ Ну і звичайно Edited April 30, 2014 by Iggi 0 Share this post Link to post Share on other sites