Posted October 14, 2014 · Report post asus Eeepc 901 винду установлю а дальше что хотите то и ставьте ))[/quote даже больше чем необходимо 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2014 · Report post Вчора ввечері заїхав передати комп - зі мною був мій друг анестезіолог з яким на майдані допомогу надавали- приїжджаєм до Олі додому - заходим сидить компанія- щось смутно знайоме- Баришня каже " пацани - десь я вас бачила" ну ми в отказ тіпа мало лі де нас можна було бачити. Потім я її згадав - вона координувала мобільні групи медиків і виносні медпункти на грушевського- згадали один одного , - вона, похудала, змінилася. Але так приємно було побачитися. В ті часи на грушевського і коли згорів будинок профспілок здавалося що гірше бути не може, а зараз це згадується як легенька прогулянка. І з одної сторони класно приємно було побачитися, а з другої стало так обідно - всюди куди не поткнешся- одні і ті ж люди, всі вже давно знайомі, майже немає нових. Вони не світяться на телебаченні, не йдуть у велику політику, не вступають в партії, вони просто роблять свою справу. Давно втратили надію щось робити через офіційні шляхи і державну підтримку вже давно не чекають- все через особисті контакти, жертвуючи свій час і сили. Таке враження що доля держави цікавить лише обмежену купку людей, а у всіх останніх все блін чудово? Зате з другої сторони я впевнений за свій тил - ці люди не зрадять, їх не куплять, це мабуть і є громадянське суспільство коли кожен робить щось хоч трошки що може, але чому таких людей так мало? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2014 · Report post Вчора ввечері заїхав передати комп - зі мною був мій друг анестезіолог з яким на майдані допомогу надавали- приїжджаєм до Олі додому - заходим сидить компанія- щось смутно знайоме- Баришня каже " пацани - десь я вас бачила" ну ми в отказ тіпа мало лі де нас можна було бачити. Потім я її згадав - вона координувала мобільні групи медиків і виносні медпункти на грушевського- згадали один одного , - вона, похудала, змінилася. Але так приємно було побачитися. В ті часи на грушевського і коли згорів будинок профспілок здавалося що гірше бути не може, а зараз це згадується як легенька прогулянка. І з одної сторони класно приємно було побачитися, а з другої стало так обідно - всюди куди не поткнешся- одні і ті ж люди, всі вже давно знайомі, майже немає нових. Вони не світяться на телебаченні, не йдуть у велику політику, не вступають в партії, вони просто роблять свою справу. Давно втратили надію щось робити через офіційні шляхи і державну підтримку вже давно не чекають- все через особисті контакти, жертвуючи свій час і сили. Таке враження що доля держави цікавить лише обмежену купку людей, а у всіх останніх все блін чудово? Зате з другої сторони я впевнений за свій тил - ці люди не зрадять, їх не куплять, це мабуть і є громадянське суспільство коли кожен робить щось хоч трошки що може, але чому таких людей так мало?да. Иногда не знаешь где встретишь знакомое лицо. Тут я на многое уже взглянул совсем с другой стороны. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2014 · Report post что б оформить компы нужны справки: 4-ООП, вытяг с держреестра 2стороны, справка с налоговой о том что не прибыльная организация. Позвонил Сереге, предоставить эти доки они не смогут, да и понятно. Может у кого-то есть возможность оформить? Иначе компы придеться выкупать а это порядка 1к - PC. (но с моником и гарнитурой). С конторы пару человек вроде готово сброситься. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2014 · Report post Если такие сложности. То может не нать. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 17, 2014 · Report post Жду ответа. Если нет, буду контачить альтера. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post Всем привет. Вот после 2 месячного отсутствия добрался я в родной город Киев!!!! Отпустили в отпуск на 10 дней 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post Ну с приездом! Отдохни по полной! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post Удачно отдохнуть! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post А когда потрындим? Может соберемся на клубнячок в четверг? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post А когда потрындим? Может соберемся на клубнячок в четверг?мона попробовать 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post вещи собери..подготовся..а потом уже развлекуха! с пребытием! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post вещи собери..подготовся..а потом уже развлекуха! с пребытием!какие? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post Необходимые...развлекухи..)) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 15, 2014 · Report post Необходимые...развлекухи..))ааааап 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2014 · Report post Ура ! Серж ты как ?! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2014 · Report post Дуже радий чути! Молодець - як завжди. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2014 · Report post Ура ! Серж ты как ?!да все ок. Как всегда ))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2014 · Report post Общался только что с своим товарищем находятся в районе Марьинки под Донецком..кто желает помочь-гарантия что дойдет адресату человек в ВБ погранцов..тёплые вещи любые ..бельё!!! Еды хватает.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Спілкувався щойно с Сергієм по Фейсубуку. Ще там. Все у нього добре, все є. Я завжди знав що він Молодець! Хай береже Бог тебе Сержику і усіх хлопців Патріотів! Ви Герої! Ви Найкращі! Ми пишаємось Вами! Дякуємо Вам! Низький уклін до самої Матері-Землі! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 · Report post Спілкувався щойно с Сергієм по Фейсубуку. Ще там. Все у нього добре, все є. Я завжди знав що він Молодець! Хай береже Бог тебе Сержику і усіх хлопців Патріотів! Ви Герої! Ви Найкращі! Ми пишаємось Вами! Дякуємо Вам! Низький уклін до самої Матері-Землі! А я завтра на медкомиссию иду поглядим че будет 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 · Report post Вот те и на.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2015 · Report post А я завтра на медкомиссию иду поглядим че будет Твій настрій мені подобається Олексій! Молодець! Так тримати! Все буде супер це 100%! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2015 · Report post А я завтра на медкомиссию иду поглядим че будет Твій настрій мені подобається Олексій! Молодець! Так тримати! Все буде супер це 100%! С настроением все в порядке! Людей на комиссии дофигище, в основном взрослые +/- 40 лет Заканчиваю комиссию 30-го. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2015 · Report post Все ребятки. Я дембель спасибо вам огромное за поддержку моральную и финансовую, без вас очень сложно бы все было бы. Я счастлив что вы есть... Спасибо!!!!!!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites