Posted May 15, 2015 · Report post Врунгель, да это самое видео. Нива то проехала. А я теперь думак как наши коровы там протащить Нуб. Пытался или таки проехал? А если не проехал, то как вернулся? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post Дайте сылуу на видео или фото шнивы на Говерле 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 (edited) · Report post Педалирование - ну очень нежное, если чувствуешь, что начинаешь зарываться - чуть назад и опять вперед. такое помогло позже и на подъеме по снегу (проверили - после отрыва троса от барабана лебедки на патроле и думы как его тянуть вверх мы его таки раскачали и он своим ходом поехал вверх, пока, спешаший на помощь сверху Игорь, его на глине не остановил). на Свидовце мы зарылись (мне так показалось) на инстинкте пилотов "удержать падающую скорость педалированием", что в комплексе со злой резиной сразу привело к зарыванию в снег (и зависанию некоторых на пузе). Edited May 15, 2015 by Maksimus 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post Да там все на это клюнули - типа снег не сильно глубокий, давай копать до твердого. А твердое оказалось глубже днища. Я это сделал первым, думал, наивный, что больших колес хватит А потом в разное время все повторили мою ошибку. Нужно было сразу перестраиваться на зимнее вождение. Джес, опять же на работе не могу кинуть ссылку. Забей просто в поисковик " нива на Говерлі" там пара видео, фоток и тд. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post Да там все на это клюнули - типа снег не сильно глубокий, давай копать до твердого. А твердое оказалось глубже днища. Джим проехал по верху благодаря весу и не зубастой резине Нуб. Пытался или таки проехал? А если не проехал, то как вернулся? Не проехал, развернулся на водопадике и поехал обратно. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post А чего не проехал? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post А чего не проехал? Показалось дальше узковато - пошел протоптать ногами и чуть не улетел вниз - грунт поехал. Решил не рисковать - но на обратном пути таки сполз машиной. Я думал то колея, а оказалось две пешеходные. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 · Report post Есть варианты проще: заехать с Пилипца на Великий Верх, спуститься вниз, а потом со стороны закарпатья на Стой. И увидишь все вокруг и побываешь и там и там и, шо самое важное - гарантированно останешься в живых и не нужно будет друзьям тратиться на некрологи 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2015 · Report post /profile/944-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%82/?do=hovercard" data-mentionid="944" rel="external">@автобат, Користуючись постійно таким принципом, 50 відсотків маршрутів так і не були б пройденими, а даний автоспорт не називався б екстремальним, а .... (не буду казати яким). 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 16, 2015 · Report post и, шо самое важное - гарантированно останешься в живых и не нужно будет друзьям тратиться на некрологи Та немає ніяких гарантій, бачив на свої очі, як плужили на рівному місці в зовсім безобідних місцях. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2015 (edited) · Report post /profile/944-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%82/?do=hovercard" data-mentionid="944" rel="external">@автобат, Користуючись постійно таким принципом, 50 відсотків маршрутів так і не були б пройденими, а даний автоспорт не називався б екстремальним, а .... (не буду казати яким). І шо, тепер, всі, хто не екстремал в категорію гамно? Edited May 17, 2015 by автобат 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2015 · Report post Не чув про таку категорію. А взагалі то, я інше мав на увазі. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2015 (edited) · Report post Ну, моя думка така, що деколи не погано включати тверезий погляд. Не всім ж бути героями. Що до Боржави. Декілька років дивився на неє з мрією піднятись туда. Потім так пощастило, спробувати її підкорити з різних сторін. Остання поїздка минулої осіні особисто для мене була позорною. Зі сторони Пилипця на Великий Верх не піднявся. Банально після дощів АТшка на розкислій глині це просто вбивство. Тричі прийшлось постояти за 2 дня на двох колесах з сумнівом дивлячись вниз. Просто не знаю, яким чином вдавалось зловити машмну і встати на 4 колеса. Ну вот леньки було, старому ідіоту перевзутись в іншу гуму. Мрію переїхати хребтом ношу в собі теж вже давно. Ходив нозями дивитись. Верхом хребта це, взагалі, безглузда затея, там пішки йти серце завмирає. Траверсами, так це вже інша справа, хоча теж дуже сумнівно і чисто в суху погоду. Круто там дуже і високо. Вчіпитись нема за що, а катулятись, упасі Боже, дуже далеко. Тому і написав про інший варіант, а вибирає кожен сам своє. Особисто я там не поїду по оприділенню, та й немаю можливості з причини повного витріпання драпаків, а на нові заробити зараз не виходить покі що. Ну таке. хоча кто его знає. Я на скелі Довбуша на сам верх заліз тіко з 4-го чи 50го разу як там був Edited May 17, 2015 by автобат 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post @автобат, Користуючись постійно таким принципом, 50 відсотків маршрутів так і не були б пройденими, а даний автоспорт не називався б екстремальним, а .... (не буду казати яким). І шо, тепер, всі, хто не екстремал в категорію гамно? ні, гамно то занадто брутально краще в категорію сосисочників! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post Автобат, дорогий наш. Не зарікайся. Я пропоную організувати міжклубну поїздку на той В.Верх, зібрати всіх охочих і бажаючих і сочувствующих, видати лопати, кирки, ломи і чью-то мать і зробити зі стежки по траверсі нормальну таку копанку шириною 2-3метри і вже всі охочі там переїдуть. Або трельовочніком нарізати. А ще нарізати купу арматури по 2м і забивати кожні 30 метрів - щоб на голому склоні було за що лебідкою чіплятись вразі чого Жартую я, не сприймайте всерйоз. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post Автобат, дорогий наш. Не зарікайся. Я пропоную організувати міжклубну поїздку на той В.Верх, зібрати всіх охочих і бажаючих і сочувствующих, видати лопати, кирки, ломи і чью-то мать і зробити зі стежки по траверсі нормальну таку копанку шириною 2-3метри і вже всі охочі там переїдуть. Або трельовочніком нарізати. А ще нарізати купу арматури по 2м і забивати кожні 30 метрів - щоб на голому склоні було за що лебідкою чіплятись вразі чого Жартую я, не сприймайте всерйоз. А после поставить там шлагбаум и чел.а который будет сбивать с туристов по пару тугриков =) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post Автобат, дорогий наш. Не зарікайся. Я пропоную організувати міжклубну поїздку на той В.Верх, зібрати всіх охочих і бажаючих і сочувствующих, видати лопати, кирки, ломи і чью-то мать і зробити зі стежки по траверсі нормальну таку копанку шириною 2-3метри і вже всі охочі там переїдуть. Або трельовочніком нарізати. А ще нарізати купу арматури по 2м і забивати кожні 30 метрів - щоб на голому склоні було за що лебідкою чіплятись вразі чого Жартую я, не сприймайте всерйоз. А после поставить там шлагбаум и чел.а который будет сбивать с туристов по пару тугриков =) Я ото тут стою, то є моя робота (с) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post копати поъду.До речи, на зелены свята наших пару машин ныби намилюються. Дасть Бог, теж поъду. Треба АТшкам прокакатись дати. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 18, 2015 · Report post Вы Дутку отправьте первым на 35-х симексах,он вам там такого нароет. Есть у него талант к этому делу 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 19, 2015 · Report post Ці два екіпажа їхали після нас http://tam-club.ru/viewtopic.php?f=8&t=1555 ще трохи і ми б зустрілись 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2015 · Report post Автобат, на зелені свята я б тоже поїхав з ними, але шось ше від тої поїздки відчухатись не можу. Началось з виявленого порваного пильніка шруса, а вже полізли розвалені шарові, направляючі супорта тарахкочуть, ше там по дрібницях. Короче, весь передок розвалився. Дима, то просто в тебе не було 35 симекса. Рив би не менше ніж я Тай якщо б я не нарив, то що б ви робили? Їхали як по асфальту? А так одне сплошне рубілово )))))))))))))))) Коля, почитав я їхній звіт. Я так поняв, шо вони їхали через Кордон Плюс від Торуня і далі нашим маршрутом, але задом наперед. Тільки на фотках стоїть дата 08.05. Бачу ви їм знатно нарили - аж спеціально відмітили спуск з Верху Чорної Ріки (для нас то був підйом) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2015 (edited) · Report post Коля, почитав я їхній звіт. Я так поняв, шо вони їхали через Кордон Плюс від Торуня і далі нашим маршрутом, але задом наперед. Тільки на фотках стоїть дата 08.05. Бачу ви їм знатно нарили - аж спеціально відмітили спуск з Верху Чорної Ріки (для нас то був підйом) На ці вихідні Їду на кордон плюс з Торунського в Осмолоду опосля відзвітуюсь... Edited May 20, 2015 by zima 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2015 · Report post О! просто супер! Щиро радий за тебе! Приємних вражень і файно вам там порубатись! Завертайте обов'язково на ту дорогу лісом, що ми прорізали - щоб часом не позаростала 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2015 · Report post На ці вихідні Їду на кордон плюс з Торунського в Осмолоду опосля відзвітуюсь... Одне з жирних місць цього маршруту. Картина маслом "Кто не очкует, тот в объезд не пойдет" 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2015 · Report post На ці вихідні Їду на кордон плюс з Торунського в Осмолоду опосля відзвітуюсь... Одне з жирних місць цього маршруту. Картина маслом "Кто не очкует, тот в объезд не пойдет" Класс! сядут усе! 0 Share this post Link to post Share on other sites