Posted May 25, 2015 · Report post Хочу обшити пороги алюмінієм. Але ніхто кавалками не продає, бо потрібно, реально, 15 см на один поріг. Є варіанти 1х2 3 мм 2070.00 грн., 4 мм 2760.00 грн в Одесі. Якщо є зацікавлені - дайте знати. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2015 · Report post Не варта брати такий дорогий. В мене обшиті пороги алюмінькою товщиною 1 - 1,5мм, точно не пам*ятаю. І нічо - хватає. З 4мм листа вже можна лайтовий захист днища зробити. А з 6мм - взагалі супер. Нащо такий цінний матеріал переводити на пороги... А ще краще з висічки жилізної обшити...но то вже на любителя... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2015 · Report post Не варта брати такий дорогий. В мене обшиті пороги алюмінькою товщиною 1 - 1,5мм, точно не пам*ятаю. І нічо - хватає. З 4мм листа вже можна лайтовий захист днища зробити. А з 6мм - взагалі супер. Нащо такий цінний матеріал переводити на пороги... А ще краще з висічки жилізної обшити...но то вже на любителя... Думаю, коли між труби залізе добрячий патик, то порве той люмінь до дітькової мами. Тому, думаю, 3-ку варто ставити. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2015 · Report post я бачив як добрий патик піднявся з колії і пробив днище в У60 Патрулі. І заклинив між кузовом і рамою. Виліз під сідушкою водія. Так його і продали з тим патиком. А ти говориш поріг із алюміньки...Порве все одно, то навіщо переплачувати...Ну діло ваше, я порекомендував як зекономити. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2015 · Report post Я хочу. Але як його до труб причепити? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post даже 5мм хороший "сучок" оторвет все заклепки.. для себя решил давно, сетка.... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Сітку (висічку) доречі також рве і вириває. панацеї нема. Хіба робити з 5мм сталі і варити сплошним швом. А заодно і всю машину таким листом обшити Єдина ціль алюміньки на порогах - болото з-під коліс стримати. Все решта байки. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Я вчіпив нержавійку від болота.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post даже 5мм хороший "сучок" оторвет все заклепки.. для себя решил давно, сетка.... а тут есть варианты! сучек упрется в гладкий люминий - согнется, про скользит и ничего не будет сучек упрется в сетку - попадет в ячейку - 100% будут траблы 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Ну если сучек согнется, то эт оне сучек, а веточка или розга. Она и вообще без порогов машине ничего не сделает. Сучок это такая вещь, что рвет боковины резины, рвет бока машины как бумагу, вырывает зеркала, разрывает сетку или алюминьку на порогах. Вот это сучек 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Ну если сучек согнется, то эт оне сучек, а веточка или розга. Она и вообще без порогов машине ничего не сделает. Сучок это такая вещь, что рвет боковины резины, рвет бока машины как бумагу, вырывает зеркала, разрывает сетку или алюминьку на порогах. Вот это сучек если он сучек рвет все на машине, то это точно уже сучек! ох блин, как Врунгель бампером продавил ствол лежащего дерева, потом такой отстрел!!! пиууу.. и боковое зеркало улетело оочень далеко! ото сцуко сучек! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Тотоже. Сучок детка подлый. И крепкий. Я ж и написал что от сучков поможет 5мм сталюка и варить к трубе сплошным швом И на 150 амперах! Чтоб проварило хорошо Но тогда уже всю машину нужно обшить трубой и к ней эту 5мм сталюку. И отправить эту машину в АТО. Ибо тут с неё толку уже не будет... 0 Share this post Link to post Share on other sites