TPYTEHb

Пропоную Катнути Кудась В Карпати В Червні)

12 posts in this topic

Пропоную зібратись і поїхати кудась в червні)хто за?)складність маршруту будем вибирати по кількості учасників, но я за такий шоб і на стокових ельках можна було катнути)

Дзвоніть 0669200313 Андрій

0

Якщо попаде на 6-7 то за!Земляк пора уже і в Франківську кучкуватись, а то ельок катаеться багато, але всі якісь не клубні. На стокових можна іхати, але реально потрібна хотя б мудова резина

0

Якщо попаде на 6-7 то за!Земляк пора уже і в Франківську кучкуватись, а то ельок катаеться багато, але всі якісь не клубні. На стокових можна іхати, але реально потрібна хотя б мудова резина

А знаєш якісь місця куда б то поїхати?)

Я в тебе десь рік назад на мойці питався про машинку)ти мені якраз порекомендував цей сайт))мойка коло велесу)ну машина кажись твоя була)вот я ближчим часом планую піднятимашину проставками і прибабахами від газельки)і зразу б їхав)а де ти проставки точив?

0

Так оно їдьте з Толстяком на пол.Красну і Свидовець. Якраз 5 червня. І земляк ваш Коля Зима туди зібрався.

А на майже стоковій ельці Юра Адвенчурер в минулому році піднявся на Піп Іван. Головне бажання і безбашенність пілота :) І правельна резина.

0

Так, планую їхати з Толстяком 5-7 червня.

0

Дик Гена писав ніби, що там рубілово планується чи я щось провтикав?

0

А в Карпатах хіба буває без рубілова? Як повезе то на рівному місці можна знайти собі забаву. Або хіба не з*їжджати з асфальту, то скоріш за все рубілова не буде...

0

А знаєш якісь місця куда б то поїхати?)

Я в тебе десь рік назад на мойці питався про машинку)ти мені якраз порекомендував цей сайт))мойка коло велесу)ну машина кажись твоя була)вот я ближчим часом планую піднятимашину проставками і прибабахами від газельки)і зразу б їхав)а де ти проставки точив?

Щось таке пам'ятаю,але фейс уже не згадаю. Проставки брав на сайті,бери не більше 25 мм + газелєвскі сєрьгі на дупу і буде тобі щастя,ну і одна з головніших першочергових примочок -захист днища, на пузі прийдеться часто повзати,а наша стокова одноразова,якщо маєш толкового майстра можу дати свою в якості шаблона Edited by Tarik131082
0

Та я розумію, але Гена буває робить лайтові маршрути. Людина писала, що не має такої підготовки машини, щоб їхати в жорсткий жестяк. Тому я і написав про то.

0

Та я розумію, але Гена буває робить лайтові маршрути. Людина писала, що не має такої підготовки машини, щоб їхати в жорсткий жестяк. Тому я і написав про то.

а шо то за Гена?можна його номер?)

0

там лєбьодку треба мати)явно не простий маршрут)))я б кудась так лайтовіше попхався)

0