Posted February 7, 2016 (edited) · Report post Та ну это гон это, про французов Запчастей валом, машин тоже.Запчастей то валом,тлько цены на них капец,дешевле мерса содержатьТа ну это гон это, про французов Запчастей валом, машин тоже.Запчастей то валом,тлько цены на них капец,дешевле мерса содержать. Французы еще как-то так сяк,а вот итальяшки этооо кааапец! Edited February 7, 2016 by Andrikos 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2016 · Report post Да, да на фиат добло запчасти дороже мерсовских... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2016 · Report post Лайно собаче ваші хранцузи. Більш геморойнішого автомобіля годі й шукати. Запчастини в середньому в півтора рази дорожчі за інші подібні автівки. Конструктивно машини придумував якийсь хворий на голову. Тому власники хранцузів не дивуються коли їм за прості начебто операції цінник малюють як за бугатті. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2016 · Report post Ну да нуда у тебя только америкосы супер дешёвые другого ты не признаешь 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2016 · Report post В нас цього автопрому достатьно приїжджає на сервіс. Мені власників іноді аж шкода робиться. ДВа крайніх випадки - одному задню підвіску перебрали за майже 6000. Інший пружини передні шукав, ітог - під замовлення по 3200 за штучку і місяць чекати. Про двигуни, которим КД зробити не можуть толково навіть у офіціалів я взагалі мовчу. Звичайне діло ремонту французів - купляй торбу запчастин, і методом тику будемо шукати що в тебе зламалося. Люди місяцями шукають сервіс де за них візьмуться не здерши три шкури. Купи кадік і не мучай сідаліще)) А французів.... давай краще москалям, хай це прокляття їм буде)) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2016 · Report post Лайно собаче ваші хранцузи. Більш геморойнішого автомобіля годі й шукати. Запчастини в середньому в півтора рази дорожчі за інші подібні автівки. Конструктивно машини придумував якийсь хворий на голову. Тому власники хранцузів не дивуються коли їм за прості начебто операції цінник малюють як за бугатті.100% 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2016 · Report post А я півтори роки опель комбо 2009 року катав - задоволений дуже. Проїхав на ньому десь 65 тис.км. Навіть вдарив трохи. Економічне, дуже практичне та недороге, я на мене, в обслуговуванні авто. Зараз поміняв на Кіа Спортейдж - по дизелю не дорожче, але, на диво, запчастини значно дешевші на опель ніж на кіа. 0 Share this post Link to post Share on other sites