Posted January 21, 2014 · Report post а как прогнулся в соседней теме. Просто жуть Сержик не прогнулся - а объективно оценил Ugas, "- фильтр топливный (не оригинал ТОКО)", как-то стремно, сепаратор, или доп. топливный фильтр, пользуешь? Вова, не стремно, пото му как меняю его каждые 5 000 км да и топливо лью только ОККО и через бак чистящую присадку Ликви Моли. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2014 · Report post Пробег 160 500 км пришел конец правому тросику ручника (MN102417) заказал тут всего за 41 $ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2014 · Report post ще не порвався але вже його десь чипляє, природний знос + не правильне підтягування (тільки з салону) а треба на колесі 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2014 · Report post /profile/23-ugas/?do=hovercard" data-mentionid="23" rel="external">@Ugas, регулировка тросика, происходит, как в салоне автомобиля, так и на задних барабанах, главное чтоб не заклинил.))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2014 · Report post в суботу 08.02.2014 пробіг 162 000 км У 10:00 майже тільки виїхав з двору, як знайшлася добра людина, яка підказала і показала, що в мене відпало нижнє кріплення лівого заднього амортизатора і як наслідок аморт вісить і добре бовтається. Одразу дзвоню на наше шановне клубне СТО і домовляюся з Сашком про термінову приварку нової шпильки, бо попередня тупо відвалилася. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2014 · Report post в суботу 08.02.2014 пробіг 162 000 км У 10:00 майже тільки виїхав з двору, як знайшлася добра людина, яка підказала і показала, що в мене відпало нижнє кріплення лівого заднього амортизатора і як наслідок аморт вісить і добре бовтається. Одразу дзвоню на наше шановне клубне СТО і домовляюся з Сашком про термінову приварку нової шпильки, бо попередня тупо відвалилася. а чего же ты не расскажешь предысторию, кто тебе сорвал резьбу на шпильке, потом переварил шпильку которая в конечном итоге у тебя и отлетела..... ну ты и жо...з Правильно надо же клубное сто реабилитировать после косяков...так он на тебе уже не первый раз косячит, а ты перед ним еще и стелишся....да и упрашиваешь его принять тебя, что бы он исправил свои же косяки 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 12, 2014 · Report post Сержику ось предсторія 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2014 · Report post В суботу 24.05.2014 поїхав я до Саши (МАГ) на клубне СТО для проходження ТО 170 тис.:(169 700 км)Отже зроблено Сашою:замінили:- масло моторне (Castrol Magnatec Diesel 5W-40 DPF (7,5 л ))- фільтр масляний (не оригінал KNEHT (код ОС-274))- фільтр паливний (не оригінал ТОКО)- фільтр повітряний (не оригінал ТОКО)- тросик ручника правий (оригінал)зробили:- знову поставили пружини (бо дивлюсь що нові рессори вже трохи просіли)- шприцовка крестовин всіх карданних валів (включаючи маленьку) - діагностику ходової та передніх гальмівних колодок - діагностику стойок стабілізатора - все же живі Пізніше самостійно необхідмо замінити:- Охлоджуючу рідину 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2014 · Report post в суботу при пробігу 171 500 км на дачі зробив слідуєче: - зовнішньо почистив і промив радітор від тополиного пуху - злив 1 л охолоджуючої рідини і залив 1 л такої самої (Mobil червоний) - пізніше самостійно повністю заміню рідину, поки що приглядаюсь на яку саме. - проприскав рессори ( як завжди змазкою Hi-Gair Молібден) - залив майже літр дисцильованої води в обидва акуми 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2014 · Report post Молодец! Ты наверно так за женой неследишь как за машиной :-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2014 · Report post Молодец! Ты наверно так за женой неследишь как за машиной :-) Дякую Серж! Дружини поки що не має, є кохана. Та я завжди намагаюсь добре слідкувати за усім що мене оточує. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 (edited) · Report post Пробіг 176 500 км вчора нарешті з'явився "вагітний мужик" як пропаде сигнал треба звернутись сюди до нашого шановного одноклубника sapsan Edited October 17, 2014 by Ugas 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2014 · Report post Мои витання ! Надеюсь мальчик 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2014 · Report post Лучше двойня 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2014 · Report post Дякую друзі. Та краще хай то буде псевдо вагітність 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2014 · Report post Пробіг 177 500 км вдалося замінити охолоджуючу рідину. Використано 30 л дистильованої води (на фото 20 л, не хватило, ще купував потім 10 л) зливав все через краник знизу радіатора. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2014 · Report post Пробіг 179 100 км - замінив рідіну у ГУР - руль став на диво дуже легко крутитись - перегоріла лампа головного світла - ліва 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2014 · Report post Та нi Сержику, то ти пiдкачався на своих декiлька жiнок, о то i силу богатирську зазнав 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2014 · Report post Сержик, ти сказав, я подумав.... може ти й правий а може це із за того, що міняти рідину мені допомагала моя Кохана сиділа в машині і крутила руль. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2014 · Report post В суботу 18.10.2014 поїхав я до Саши (МАГ) на клубне СТО для проходження ТО 180 тис.:(179 760 км) Отже зроблено: замінили:- масло моторне (Castrol Magnatec Diesel 5W-40 DPF (7,5 л ))- фільтр масляний (не оригінал KNEHT (код ОС-274))- фільтр паливний (не оригінал ТОКО)- фільтр повітряний (не оригінал ТОКО) - фільтр салона (не оригінал ТОКО)- масло в коробці передач Mobil SHC 75w90 - масло в мостах Mobil HD 80w90 - залил в мости Ревитализант EX120 для КПП и редукторов зробили:- шприцовка крестовин всіх карданних валів (включаючи маленьку) замінено не на клубному СТО: - гальмівні колодки від Андрія при заміні виявлено: - підклинування з правої сторони нижнього пальця (наргріли - достали - почистили - змазали) - порваний пильник гальмівного циліндру з лівої сторони (20.10.14 купив, рем.комплект, чекаю на заміну) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2014 (edited) · Report post В суботу 18.10.2014 поїхав я до Саши (МАГ) на клубне СТО для проходження ТО 180 тис.:(179 760 км) Отже зроблено: замінили: - масло моторне (Castrol Magnatec Diesel 5W-40 DPF (7,5 л )) -.................................... Серёга не лил бы ты этот Кастрол, у Руслана с Малдовы при разборке движка распредвалы были ржавые...что говорит не в пользу этого масла. Edited October 20, 2014 by Ugas 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2014 · Report post Дякую друже - та коли я про дізнався в мене уже було все куплено, причому і на ще одну майбутню заміну 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2014 · Report post Я с кастрола слез через 1,5 года после покупки авто, как только знакомый перестал возить его с Германии. Тут у нас сплошная бодяга, а не кастрол 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2014 · Report post А от ви пишете 7.5літрів масла вам вливають. Питання як воно вам там поміщаеться? В мене сім літрів і щуп вище максимума 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2014 · Report post У мну тоже 7 литров. Видать еще от фильтра зависит. Когда то сам покупал расходники и влезало 7,3 л сейчас же постоянно обслуживание у Миши-од и 7 л 0 Share this post Link to post Share on other sites