Posted May 21, 2023 (edited) · Report post Доброго дня.Порвався ремінь балансировочних валів,попав під грм,ремінь перескочив на декілька зубів,але не порвався.Хватило й цього:лопнутий випускний распредвал,бугеля полопали,ще не знаю що з клапанами і тд. Напевно захист ремня від ремня не був би зайвий? Чи допоміг би він? Edited May 21, 2023 by Sergiel 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2023 · Report post Однозначно шторка захисту не завадила би. На Паджеро Спорти двигуни 2,5 ТД , 99 коней , зустрічались варіанти , виготовляли хлоці такі шторки. Але , ще є такий момент , що на механічних натяжних пристроях , потрібно робити періодично підтяжку ременів , а на натяжних пристроях з гідравлічним приводом натяжки ременів , точно не можу сказати , але потрібно все таки цей момент звернути увагу... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2023 · Report post В 21.05.2023 в 21:25, Sergiel сказал: Доброго дня.Порвався ремінь балансировочних валів,попав під грм,ремінь перескочив на декілька зубів,але не порвався.Хватило й цього:лопнутий випускний распредвал,бугеля полопали,ще не знаю що з клапанами і тд. Напевно захист ремня від ремня не був би зайвий? Чи допоміг би він? Так он для этого и ставится. 0 Share this post Link to post Share on other sites