demidden

Кубок Львова - I Этап

16 posts in this topic

Думаем участвовать в категории ТР1, кто ездил поделитесь информацией к чему готовиться?

У кого можно долгонуть якорь, пиво с Кумпеля обещаю привезти :)

0

Думаем участвовать в категории ТР1, кто ездил поделитесь информацией к чему готовиться?

У кого можно долгонуть якорь, пиво с Кумпеля обещаю привезти :)

Їздив Дутка з Юрою минулого року.

0

видел на видео, они в ТР2. 

0

да все то же самое, что и тр2, только скучнее. В тр 2 многие точки были техничными. В тр 1 попроще. Ещё зависит от погоды. Макс на Патроле ездил ТР1. Спроси его.

0

З наших ще хтось збирається їхати до Львова?

0

А коли то буде? І де?

0

20.02

30км, на юг от Львова: поселки Мостище, Волове. 

Edited by demidden
0

Вот блін інтересно)))можна десь детальніше почитати?

0

Можна. Набереш в пошуковику Львів 4х4 . Появиться напис "львівський позашляховий клуб 4х4". Тицай на неї і попадеш на головну сторінку. Студа на форум і в заходи клубу. Змагання готуємо двохденні. Ввечорі першого дня лагер з ночівлею на базі. Ночівля учасників входить в ціну стартового внеску, дякувати спонсорам. Також входить сніданок і вечеря. Ну таки собі, відносні я думаю, щоб з голоду не впухнути, так що харч бажано мати. Базу зняли, там можна впасти і виспатись, бухнути, потриндіти.Більярд і баня ніби також оплачені. 

На другий день в неділю година 11-12 спізділянка. В неї плануємо включити невеликий відрізок для глядацького проїзду, накшталт спринтику чи триалу. Покі що це в задумах.

Короче, пробуємо зробити щось більш-меньш цікаве.

Траси ну да, таки самі, як всюди,як у всіх, ну що тут придумаеш супернового? Туризм, ТР 1, ТР 2, ТР3, АТВ і УТВ.

Надіємось, що складеться. В субботу-неділю докладати їдемо.

Да, ще така замануха: Змагання проходять під ФАУ і трактуються, як змагання першості області. Переможці по результатам року і призери третий рік поспіль отримують спортивні звання 3-го, 2-го, 1-го розрядів, КМС . Для досягнення звання Майстра спорту вже необхідно перемагати в ЧУ. На обласних є шанс рости до КМС. Я особисто два роки поспіль виконав норматив КМС з автоспорту, ну тобто я перший. В цьому році буду притулятись більше до оргів - трохи злоров"я не пускає, а там подивимось. 

Хто приїде, набухатись в компанії не обіцяю, бо не можна мені, але руку потиснути прибуду, якщо треба буде, позичу шнурок, шакл, домкрат. Якоря не маю, тай він не буде, думаю потібний дуже.

Як що, недайБог щось, в біді не кину.

Як що буду потрібний, буду відповідати тут, на львівському форумі, або запишить мій теоефон  об7 7з8 1751. Звати мене Сергійко. Зовні старий грубий бородатий дядько. Не кусаюсь.

Edited by автобат
0

спасибо за информацию, надеюсь все сложится и мы приедем. 

0

Лицензии открывать нужно а так все как и всегда: веселая компания, есть неплохие конкуренты, море адреналина а после самогона :P пока есть желание и возможность нужно обязательно ехать! Может в этот раз тоже будет мега группа поддержки от пикап клуба?

0

Дякую за детальну інформацію)планую бути як глядач в перший день)))надіюсь всьо получиться)

0

в первый день будет старт и финиш ничего не увидишь, лучше ехать на СУ - там будет зрелишней. 

0

Шо таке СУ?)

0

спец участок ))

0

Лучше поїхати в туризм. Старались туристам КП ставити так, щоб були якісь цікаві місця і крайовиди. Окрім того екіпажу з двох чоловік ночівля і підкормка в вартості внеску. Вже якась користь. Протяжність маршруту для туристів десь 100, якщо самі не намотаєте кругів

Edited by автобат
0