Posted March 20, 2016 · Report post Раптор оправдав моі надіі.добре тримається. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2017 · Report post Планую робити і собі багажничок. Вот не можу оприділитись з дизайном. Шось на ньому возити буду рідко. Більше для красоти треба його, ну і шоб кріпити тент від машини до дерева))) Не хотілося шоб він був високий. Ану покидайте якісь фотки в кого як) аля арб не подобається. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2017 · Report post 3 часа назад, TPYTEHb сказал: Планую робити і собі багажничок. Вот не можу оприділитись з дизайном. Шось на ньому возити буду рідко. Більше для красоти треба його, ну і шоб кріпити тент від машини до дерева))) Не хотілося шоб він був високий. Ану покидайте якісь фотки в кого як) аля арб не подобається. Но вожу много и часто Тент крепится прекрасно, можно даже палатку сверху поставить 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2017 · Report post У меня такой... Не гудит ни капельки 0 Share this post Link to post Share on other sites