Posted May 26, 2015 · Report post А вот водитель патруля пока что не едет. Но это его первый выезд. Если парень прошел этот маршрут и захочет ещё, то со временем научится и тоже поедет. Этот патруль вполне себе подготовлен, только нужно уметь использовать его вооруженность... Ну так, це його перший виїзд. Але запалився він офроїдом конкретно Вже в понеділок зняв і почистив радіатор, щеплення вже на підїзді, замовив кевлар і 35-ті сільвера поки що, а там буде видно. Моя єлька вже теж готова до слідуючого заїзду, планую на 5-7 червня їхати... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post Та ну вас всіх в баню... змучився слюні ковтати...драпаки свої дотріпав, а на нові ніяк щось заробити не вдаеться через скрутні часи. Вот вчіплюся колись з вами на лисих АТшках і будете мене тягати і знати, що нефіг хорим людям такевово показувати 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post А що АТшка з ланцами нормально себе в глині веде. Як вмієш користуватись болгаркою і молотком, то ланци можна і самому зробити. Правильної форми. А потім, якщо не є можливості самому проварити, то за фляща дядя Вася зварить. І нафіг ті драпаки... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 (edited) · Report post може давайте десь покатаємось по горах?)складем маршрут і чухнем на якісь вихідні?може хтось знає якісь гарні місця і не в горах)водоспади,каньйони?) Edited May 26, 2015 by TPYTEHb 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post Я не проти покататись. Тут ще э ваш земляк - нік Zima. Пробуйте з ним компонуватись. Маршрути є любої довжини і складності. Тільки лайтовими вже не цікаво їздити, хочеться рубілова А що вас за машина, підготовка? Вже бували в горах машиною? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post 2 ланці маю, але не дуже люблю ланцями по горах розкидатись. Довго шукати їх потім 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post Я не проти покататись. Тут ще э ваш земляк - нік Zima. Пробуйте з ним компонуватись. Маршрути є любої довжини і складності. Тільки лайтовими вже не цікаво їздити, хочеться рубілова А що вас за машина, підготовка? Вже бували в горах машиою? Л200 СС на бфг км2 265/75/16 ну і скоро поставлю проставки і ами з серьгами від газельки)всьо решту сток)в таких покатушках цчасті не брав,але хочу попробувати)))вот шукаю бажаючих) на Драгобрат колись їздив,но там нічо складного нема) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post обещанный трек с Усть-Турбата, на Гладин, и дальше чере пер. Околе на Чорну Тису левый ус - красивое ущелье с новой дорогой, и подъем на Свидовец, не дошли совсем чуть-чуть из-за снега и времени файл перед использованием переименовать с *.txt на *.plt kk15_Turbat-Hladyn-Okole-Ch.Tysa.txt kk15_Turbat-Hladyn-Okole-Ch.Tysa.txt kk15_Turbat-Hladyn-Okole-Ch.Tysa.txt kk15_Turbat-Hladyn-Okole-Ch.Tysa.txt kk15_Turbat-Hladyn-Okole-Ch.Tysa.txt 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post @DenSity, большое спасибо!!! Он? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2015 · Report post Есть у меня видео этого маршрута по Черной Тисе. Начало от 19.30 мин. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2015 · Report post Руслан, Дуже цікаве відео і місця дуже цікаві і знатні. Вже хочеться туди поїхати... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2015 · Report post @RuslanColumbia, ти тут? Хоть признайсья....похвались де ти будеш 4-5.05.2015 в районі Осмолоди? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2015 · Report post 4.06. стартуємо сюди, добити непройдений в квітні участок а далі в планах Сивуля, ну і по ходу пробити пару коротких доріг. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2015 (edited) · Report post Вас скільки машин їде? Edited May 29, 2015 by zima 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2015 (edited) · Report post Подивився в навігатор, вроді ти все правильно намалював. Синім я позначив той підйом про який говорив Руслан. Руслан поправ мене, вірно чи ні? Той підйом і та дорога де ви їхали рікою сходяться набагато ближче, приблизно десь за 100 метрів після того як ви виїхали з річки з порогами, під снігом ви могли і не бачити ніяких слідів. Получається, що все що ви проїжджали річкою з порогами їдеться паралельно до річки, верхом через ялинки, там досить широко щоб проїхати, рубати нічого не потрібно. перед наступною пригодою поліз до гуглірз і такі поставив позначки на маршруті, яким ми рухались (як мені це важаеться). Edited July 2, 2015 by Maksimus 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2015 · Report post А ось цей підйом-поворот який ми провтикали НА КОЛИ планується слідуюча поїздка??? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2015 · Report post Я чего-то глубокой лужи вообще не помню Есть план поехать в семьей в Карпаты, но совсем лайт-версия будет... Сын до сих пор не простил, что я без него поехал тогда 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2015 · Report post Так як вже багато хто побував і побачив Свидовець, або ще побачить, то наступний етап експедиції Серце Карпат буде з 21 по 24 серпня. На День Незалежності. Буде братись самий визначний участок маршруту - Двухтисячники. Петрос, Говерла і Піп Іван. Ну парочка смачинок між ними Так щоб не казали, що ми їздимо по лайту Так що готуйте лебідки, драпаки, троси і подовжувачі! Швидше нажаль мені і ще деяким екіпажам не виходить, бо в кінці липня буде 3 етап Кубка Львова, на якому мусимо участвувати і боротись. Тому машину розкладувати в горах перед відповідальним змаганням не буду, тим більше що он і ступиці дались взнаки.... Також хочу відмітити, що готелів на цьому участку практично не буде. Розраховуємо на свої сили. Але і снігів також не має бути Всіх бажаючих прошу молитись богам гір, щоб дали нам на Піп Іван нормальну погоду, бо там постійно дощі і всякі тумани і нічого не видно 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 · Report post Всім привіт. Щойно повернувся з Карпат. Поїздку не анонсував, бо їхали тільки тернопільські машини попробувати шо таке Карпати. Ну і в останній момент приєднався Юра Адвенчурер і Макс на Патролі. Їхали по лайту. Свидовець проїхали, народ попросився рубілова бо Свидовець ну геть простим виявився. Ну рубілова так рубілова. Поїхали на Верх Чорної Ріки, де рубались весною. Проїхали там за 4 години все те що їхали перед цим два дні Далі вирішили пробувати виїхати вздовж Горганського хребта, потічком Негровець до урочища Пекло. От тут то і началось рубілово!!! Виїзд на вирубку зайняв нам майже весь день. 200 метрів за весь день! Всі їхали на лебідках. В одної машини прямо посеред підйому висосало акуми і вона заглохла. Тягнули догори через блок. Просто ппц. Насилу виїхли. Далі до Пекла нормально добрались, але на самому Пеклі Патрол зловив окоп, що залишився з війни і порвав рульову тягу. Ми з патролом залишились. З нами ще одна машина. Решта групи поїхала далі вперед на хребет Таупширку до Бистриці. На одному з підйомів в ще одній машині в хлопців закінчився бензин, пропали тормоза і кінчилось щеплення. Машину там і залишили. Пересіли в дві інші машини, знайшли виїзд до Усть-Чорної і пошпарили додому. В результаті вони добрались додому тільки в понеділок ввечері. Ми пробували заварити тягу на місці акумуляторами. Заварилась, але лопнула зразу по шву. Треба було ще бандаж наварювати, якого нівкого не було. На ранок Патролу в Усть-Чорній заварили тягу, поставили і в виїхали вниз на дорогу до Усть-Чорної. Вирішили скоротити собі шлях і поїхали через перевал Легіонів, проїхали без пригод за 2 години і з Бистриці погнали додому. В результаті ми доїхали до Тернополя на 6 годин пізніше від тих, хто не сутку раніше від нас поїхали. Пригода вдалась на славу! А по приїзді додому взнав, що на горі Піп Іван перевернулась машина і водій загинув. Світла пам"ять і земля йому пухом... За ці вихідні я ще раз переконався в своєму правилі - гори завжди беруть данину за відвідини. І ще дійшов висновку, що більше з новачками я в гори не поїду. Вибачайте якщо хтось хотів з нами ще кудись поїхати, але я більше не хочу мати справи з непідготовленими людьми. Це занадто стресово і відпочинок перетворюється на суцільні проблеми. Воно мені не потрібне... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 · Report post Ігор а чому не написав що зі мною зустрілись? Радий був вас всіх побачити!!! Пригод ви набрались по самі вуха Продам газік зі спаленим щепленням... нннада? Він тут у мене під боком У нас поїздка на Красну обійшлась без жостких пригод. Тут відео за два дні... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 · Report post Ігор а чому не написав що зі мною зустрілись? Радий був вас всіх побачити!!! Пригод ви набрались по самі вуха Продам газік зі спаленим щепленням... нннада? Він тут у мене під боком У нас поїздка на Красну обійшлась без жостких пригод. Тут відео за два дні... Блін, винуватий. Дійсно не написав, що на середині маршруту зустрілись з твоєю групою. Дуже були раді зустрічі! А відео ваші суперові! Може ше наші відео і фотки вдастся зібрати і повикладати... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 · Report post Дутка пасажир!!? Ігорку що сталось? Чи то на 35 по Карпатах не по феншую? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2015 · Report post Та все по феншую, тільки ступіца забарахлила і я побоявся на ній їхати. Та і не намічалось там нічого інтересного. Але як виявилось було дуже навіть інтересно. Доречі, а ти зараз часом не вдома? Бо ми будемо післязавтра зраненька їхати забирати того газіка що в горах лишився. Може захочеш на підстраховку поїхати? 0 Share this post Link to post Share on other sites