Posted October 21, 2015 · Report post тебе за язик ніхто не тягнув. ))))) зараз тобі хлопці розкажуть що таке ТР-1 )))) щоб ти не думав що то дєтска категорія ))))) ми якраз по ТР1 і їздимо)))) Ось тобі приклад ТР1 )))) Так що давай, готуйся на весну. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 · Report post Ой ххх, треба шноркель і підвіску міняти на спортивну) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 · Report post Так это по детски... воды-ж не по лобовуху.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 · Report post Да, я так на Джиме ездил без шнорка 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 · Report post Ну типа да, хотелось бы ехать и отдыхать. Ну, лично мне, по крайней мере, природой любоваться, воздухом дышать. Карданы по лесу собирать что-топоднадоело, старею, видать. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2015 · Report post Вот вот)))можем на ці вихідні кудась катнути)))полюбуватись)я буду в Микуличині)хоча можу і переграти плани в сторону Драгобрата)хтось ше?) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 22, 2015 · Report post Треба розрахунок робити десь на покатушках)))думаю весною Гєна шось придумає)) То ж треба з рук в руки))) Оце як тусуватись і консультуватись так у нас на форумі, а на покатушки в Карпати так з Гєною...ну ну )))) Як ніби то пікап-клуб не їздить в Карпати... +1 0 Share this post Link to post Share on other sites