Posted February 18, 2015 · Report post Не было доступа к инету. Якорь взяли у Антона Antony. А удлинитель еще нужен. Из Киева выезжаем в пятницу после обеда. Спасибо всем кто отозвался! Поправочка, забыл про наш второй экипаж на патроле, поэтому еще один якорь не помешает. Миш как мы можем встретиться? Юра зацепи в Києві клубний прапор, ми тут не хилу підримку організовуєм? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 · Report post Не было доступа к инету. Якорь взяли у Антона Antony. А удлинитель еще нужен. Из Киева выезжаем в пятницу после обеда. Спасибо всем кто отозвался! Поправочка, забыл про наш второй экипаж на патроле, поэтому еще один якорь не помешает. Миш как мы можем встретиться? район Житомирская - Академгородок - Новобеличи - Берковцы или ко мне на роботу в Ирпень 1-я линия (Стельмаха) 7. Мой тел. О67596ЗЗ7О 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 18, 2015 · Report post Готов дать 10 метров удлинитель, Юре написал, молчит, партизан. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2015 (edited) · Report post Мужики, кто собирается приехать. Если кто собирается с ночевкой, спросил у друга. В 7-8 км от места старта у него дача. Домик есть, котел отопления работает. Домик не большой, но, если с собой взять какие-то матрацы, спальные принадлежности, то можно расположиться циганским табором. Туалет на улице, вода на зиму отключена, но я в баклажках привезу. Мангал и дрова привезу. К сожалению у меня дом не большой и семья из 5 человек сейчас в нем обитает, мать их так. Хотел просить оргов на старте оставить палатку с буржуйкой, но если кто читал мой отчет в теме путешествия о поездке в Карпаты, думаю, вряд ли захочет в ней ночевать. Холодно, блин. Летом, конечно, намного проще было бы. Вот такая ситуация. Если шо, камными не бросайтесь. Сам тоже еду за штурмана на Карандаше в ТР 1 Edited February 19, 2015 by автобат 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2015 · Report post Всім зацікавленим, ось точка старт-фінішу: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2015 · Report post Ух...Ми подолали цей етап! 2 місце в ТР2. Будо однчасно дуже важко і дуже цікаво. Суперництво, важка, різноманітна і дуже цікава траса не давала можливості ні на хвилину розслабитись! На одній з точок відірвали трос з лебідки (вирвали кріплення з барабана) - майже вертикальний виїзд з глибокого рова. Думав в тому рові і залишимся. Але дружній екіпаж нас витягнув, трос ми до барабана прикрутили і втративши на цьому 2 години, поїхали далі. В результаті назбирали ще багатенько точок. Набрали води в кузов, добавилось пару хороших подряпин і вмятин на боках. Але машина при цьому всьому на 35 колесах трималась просто молодцем! Хочу від імені нашого екіпажу всім вам подякувати за підтримку! Ви всі просто супер-класні! Пікап-клуб рулить! Л200 рулить! Автобат, величезна подяка, пошана і любов від всього серця! Наш улюблений покровитель! Тараси - дуже вам дякую за те, що приїхали, вболівали і дуже смачно нас нагодували і напоїли! Всім решта - просто від щирого серця ДЯКУЮ! Наступний етам в квітні - ми будемо і вас всіх запрошуємо! П.С. Фотки є тільки з точок. Юра приїде додому і виставить, щоб ви могли переконатись як все було! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2015 · Report post Молодцi!!! Зразу на тумбу!!! Якорями пользовались? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 22, 2015 · Report post Молодцы ребята! Жаль что не получилось поехать поболеть поздравляю! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Столяр, якорями не користувались. В лісі, де були яри, рови і овраги було багато достойних дерев , до кар"єра, де могли пригодитись якоря ми так і не доїхали а біля річки чіпляли лебідку за кущі. Загалом організатори гарно все продумали. Серго, це був тільки перший етап. Признаюсь, щоб вболівати було ще трохи холодно. Хлопці приїхали з Коломиї і Франківська, то мусили весь день активно "грітись" щоб не замерзнути. Будем раді бачити на наступних етапах. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Поздравдяю, молодцы!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Молодці.Мої Вітання!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Поздравляю!!!!! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Круто! Ребята, вы молодцы! Поздравляю! Еще бы фото и видео а то не поверим 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Дуже дякую за привітання! фотки в Юри на фотіку, потім викладе. Відео немає - в мене нема реєстратора, а спеціально знімати не було кому - в екіпажі дозволено лише 2 водії. П.С. Спортсмени - поїдьте хоч раз до Львова на змагання. Рекомендую. Мені після Тихохода (де ми для забави після фінішу катались і брали точки ТР3) було просто страшно їхати Львівський ТР2 - траса просто ппц... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Пара фоток стирених в неті. Як буду вдома, то кину ссилку на весь альбом... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post ну заинтриговал, ждем еще! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Да класс! Ваша машинка выглядит по ЗВЕРСКИ на 35-й резине. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post отакое есть 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post АААА Автобат в гумаках..споднє камуфлёване..пузо червоне и головне шлёма! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Да некоторые точки просто жесть 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Легенький фото звіт з польової кухні (фан зона екіпажу Дутки і Юри або як народ її прозвав - чайна зона, тому що чаю за той день пішло багато , короче до дому ми тоже везли дрова ) Ну і приємно було познайомитись з Автобатом, дуже позитивний дядько! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Чуть фоток: https://www.flickr.com/gp/dmitryt/p7Bd7c/ 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post Як я хочу миру і єдності..(( 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2015 · Report post А что за эта тачка? не узнаю https://www.flickr.com/photos/dmitryt/16413665820/in/album-72157650542595348/lightbox/ 0 Share this post Link to post Share on other sites