Posted March 14, 2015 · Report post Так и знал, что пороги надо будет выносить почти по обрезу колёс... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 · Report post Руслан ты наверно смеёшься если он с такими колесами да по сухому не смог уверенно поднятся то представьте если будет мокро это писец Да, я тоже об этом подумал... А какая там примерно длина подъема? А то по видео кажется что километра 3 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 · Report post А какая там примерно длина подъема? А то по видео кажется что километра 3 3,5 км. и "рекорд" времени портаченного на подъем, с 9 утра до 8 вечера. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 · Report post А какая там примерно длина подъема? А то по видео кажется что километра 3 3,5 км. и "рекорд" времени портаченного на подъем, с 9 утра до 8 вечера. Да уж. Серьезно... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 14, 2015 · Report post Прошлой осенью снова штурмовали эту одну из наилучших "коротких дорог" в Карпатах. Эта красота также будет у Вас по маршруту. Но надо помнить, что из каждой безвыходной ситуации есть как минимум три выхода. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post Прошу всіх бажаючих - компонуйтесь. Краще 4 людям сісти в одну машину, найбільш підготовлену і таки поїхати чим сидіти вдома і нічого не робити. Та і шмурдяку всякого легше назбирати. Я доречі можу і хочу взяти 2 людей до себе в машину. Прошу приєднуватись. Давайте може список попробуєм написати - хто би хотів їхати і в кого є вільні місця. По колесах - пробуйте щось намутити. Беріть ланцюгів побільше. Я думаю, якщо на АТшку натягнути 4 ланцюги то вона поїде не гірше МТшки. А там головне щоб лебідки були справні і троси в запасі. Якось проб*ємось. Ще одне. Всі заплановані "короткі дороги" на самий крайній випадок можна буде об*їхати. Якщо що, то будем ділитись на дві групи - хтось їде короткою дорогою рубатись а хтось їде в об*їзд, чекає решту групи і готує їжу і напитки. Головне бажання, а там по ситуації розберемось. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post Готовлюсь... Глупый вопрос: а майские белые грибы в Карпатах есть? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post Якщо випаде сніг (таке деколи буває) то будуть 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post В мене э фотка з застави яблуня цвете..сніг йде-26 травня 1995 рік.. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post То були екстремальні спецучастки, в основному маршрут виглядає так: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 16, 2015 · Report post Якшо комусь із Києва треба буде пасажир, то свистіть. Шо я за особа можете у Сані свіна спитати. Тільки бажано хоч трохи заздалегідь дізнатись. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2015 · Report post А как на счёт этого, не повлияет? http://divannaya-sotnya.com.ua/Nature/mnprirodi-zaboronilo-rozvazhatis-na-dzhipah-v-naconalnih-parkah.html 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2015 · Report post Миша может быть тут имеется ввиду именно офф соревнования. Не даром они акцент сделали на покойном сыне яныка. А если тихо мирно едут иногда пять машин и где то скраю.. Думаю ничего не сделают. А вот вглубь сто пудово запретят 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2015 · Report post Щойно ще раз передивився наш маршрут на предмет пересікання Національних і Біосферних заповідників. Маршрут буде пересікати два заповідники але на виході. Тобто заїздити туди ми будемо через дозволені місця а виїздити вже нормальними дорогами. тому проблем не повинно бути. Якщо що, то будемо вирішувати на місці, по-українськи Крім того, прошу не спішити з висновками. Це юридичний документ і потребує відповідного підходу, який не допускає довільної трактовки. В крайньому разі поміняємо трошки маршрут, але це вже по ходу ситуації на місці. В любому випадку майте біля себе пару гривень і парочку пляшок горілки для вирішення проблем 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2015 · Report post Игорь, поделись уточненным маршрутом. У нас планируется в обратном порядке прохождение. Заезд Селятин - выезд Лазещина и дальше по Свидовцу на Колочаву. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2015 · Report post А що саме цікавить? Які конкретно місця? Чи може весь наш маршрут загалом по точках розписати? Не зовсім зрозуміло як ви хочете потрапити в Лазещину. Хочете перевалити через хребет в міжгір*ї Петроса і Говерли? Колочава - це ваш останній пункт? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2015 · Report post Распиши плиз по ключевым точкам, Этого достаточно и по срокам, сколько вы планируете по времени. в Лазещину хотим именно так 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 (edited) · Report post Поняв. Попробую розписати. Якщо щось буде не так, то скажи і я уточню. 1.05 в 6год. ранку прибуваєм в Надвірну. 2 години на переобування коліс і пиття чаю. Стартуєм на перевал Легіонів (с.Бистриця). По хорошому на підйом 2-3години, на верху 1 год, спуск 2год. Спускаємось на дорогу в Лопухів - Усть-Чорну. Далі дивимось по ситуації - яка погода і стан доріг в горах. Якщо нормально все, то піднімаємось на Свидовець і шукаєм місце ночівлі. Якщо погано, то шукаєм ночівлю ближче до людей. 2.05 Рух по Свидовцю. Там думаю великих проблем не має бути. Фоткаємось, роздивляємось. До вечера спускаємось в Кваси. Шукаємо місце ночівлі. Знову по ситуації і по погоді. Якщо встигаємо швидше, то не страшно бо в мене 2 числа днюха і хотілось би трохи посидіти і попити "чаю" біля вогнища в колі однодумців. Також на ранок, всі кому в понеділок на роботу можуть відлучитись від нас і поїхати додому. Це буде сама зручна точка для повернення. пряма дорога на Яремче. Також в Квасах або десь там потрібно буде дозаправитись. 3.05 В Квасах, біля закинутої бази відпочинку (фото внизу) повертаємо наліво і починаємо підйом на Петрос. Далі копанкою на Говерлу. Ночувати планую в околицях с. Говерла. 4.05 Штурмуємо г.Вихід - г.Щавник. По словах Руслана нам на цей відрізок піде день. Ночуємо де прийдеться. 5.05 Добираємось до Шибеного. Піднімаємось на г.Піп Іван. Тут ще одна зручна точка повертати додому. Пряма дорога на Верховину. Тут будемо вирішувати чи ми продовжуємо маршрут далі чи їдемо по домах. Якщо вирішено їхати далі, то вибираємо - їдемо Чорним Черемошем чи хр. Пневе. І вирушаємо. 6.05 - 8.05 Рухаємось Чорним Черемошем в напрямку с.Сарата. Чіткої логістики там немає, бо там суто джиперські стежки, тому спланувати графік руху можна тільки приблизно. Надіюсь за 2 дні доїхати до с. Сарата, піднятись на РЛС Памір і спуститись в Верхній Яловець. Звідти повертаємо на Верховину-Яремче-Надвірну і додому. Також хочу зауважити - 9.05 - 10.05 в нас резервні дні. Якщо стається якась серйозна поломка, чи заїдемо в непролазні дебрі, то в нас буде додаткових два дні на евакуацію або ремонт. Також хочу зауважити, що станом на сьогодні вже три дні в Карпатах падає сніг. На Драгобраті не встигають дорогу прочистити. Таку погоду обіцяють ще тиждень. Руслан з товаришами планує на найближчі вихідні їхати на перевал Легіонів, то розкаже детально що там. Я думаю, до нашого приїзду там сніг почне інтенсивно топитись нам на радість Тому треба готуватись по серйозному - зубата резина, ланцюги хто які має, лебідки, бензопили, сокири - все має бути справним і готовим. Також наголошую за теплі речі і спальники. В Квасах, біля цієї закинутої бази повертаємо на Петрос. Edited April 3, 2015 by Dutka 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 · Report post Прочитал и как бы уже в Карпатах побывал))) Подготовка идет) По раскладке еды: каждый сам за себя а потом в общий котел? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 · Report post Тут я якщо чесно взагалі не думав про це. Кухня на Ілоні. А по продуктах - я думаю що так як ти кажеш буде найкраще - кожен бере скільки вважає необхідним з розрахунку на 1 тиждень автономного проживання. А там вже по ситуації викладаємо на стіл хто що має Говорив з Тарасом, він запевнив що в Надвірній залишимо пприцеп з колесами в його родичів. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 · Report post Продам комплект колiс на дисках, розмiр i стан уточню пiсля 1 травня! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 · Report post Продам комплект колiс на дисках, розмiр i стан уточню пiсля 1 травня! А прицеп не продашь?))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2015 · Report post А ,что за прицеп такой? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2015 · Report post Продам комплект колiс на дисках, розмiр i стан уточню пiсля 1 травня! А прицеп не продашь?))) Прицеп батя уже забив)))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2015 · Report post Игорь, Спасибо за деталировку. почитай отчет Дикого по движению по Черному Черемошу если заезжать с Буркута - долго будет, тем более весной и против течения. движение только по реке. Готуймося 0 Share this post Link to post Share on other sites