Posted April 8, 2015 · Report post Продам комплект колiс на дисках, розмiр i стан уточню пiсля 1 травня!Что за диски, стоковые или? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2015 · Report post Antony, я минулого літа пройшов третину запланованого шляху по Черемошу. Там нічого такого складного немає. Просто повільно перевалюєшся з камінця на камінець. Глибокі вимоїни тільки треба моніторити. І деколи виходити на берег. Весною рівень води може бути набагато вищим від літнього. Тому в Шибеному і будемо вирішувати на місці кудою їдемо і чи їдемо взагалі. А загалом гірські річки взагалі непередбачувані. Одного разу я поїхав в Буркут набрати мін.води. Був дощ. Поки їхав туди - все було нормально. Коли повертався назад, то дорога від Буркута до Шибенів була повністю в воді. Їхав навмання, притискаючись правою стороною до скелі. Але загалом якщо не поспішати і їхати вдумчиво - то нічого там страшного немає. Всі ріки з кам*яним дном і не дуже глибокі. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2015 · Report post У меня моё село тоже называется Шибене. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2015 · Report post Так ты бородянский? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2015 · Report post Я в Киеве родился, это мать и куча родственников от туда. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2015 (edited) · Report post Продам комплект колiс на дисках, розмiр i стан уточню пiсля 1 травня! А прицеп не продашь?))) Юра, если бюджет позволяет - забирай мой ) Могу вместе с гаражом отдать ) Edited April 14, 2015 by Nub 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2015 · Report post http://travel.org.ua/site.php?http://sjanchyk.livejournal.com/10665.html 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post На сколько я понял это фотки с марта прошлого года, а в прошлом году снега было поменьше. Красота. Уже на низком старте... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Фотки прекрасні! Чорногірський хребет неперевершений! Дякую, Ентоні! Юра, фотки свіжі. Два дня назад виложені. По чому ти оприділив, що вони минулорічні? В любому випадку ще два тижні, сніг в своїй масі повинен розтанути. Якщо і залишиться, то геть небагато. Зато грязюки повинно бути валом. Я вже починаю сумніватись за "короткі" доріжки 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Да покопал инфу фотки сделаны в начале марта 15 года на NIKON D7000 Короткі доріжки будем смотреть на месте как и обговаривали, доехать бы к ним еще Есть газовая горелка с казанком, нужно еще казанок под костер, Игорь у тебя вроде был? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Я ще собі докуплю один газовий прімус. Одного твого маловато буде. Я аналізував минулорічну поїздку. Краще якщо чай/кава/каша/макарони готуються на газу - так швидше і ефективніше. Особливо зранку, коли в таборі розброд і шатаніє, а збиратись потрібно швидко. А костер залишимо для естетичного задоволення, зігріванні і приготування різного роду вкусняшок - шашликів, риби, печеної картоплі, тощо. Готувати буденну їжу на кострі дуже довго. Я казана під вогнище не маю, попробую десь дістати. Для себе послідував пораді Тараса - взяв 8-літрове відро. Швидше нагрівається і не жалко викинути після поїздки. Ще треба врахувати, що буде сиро. Тому багато дров можуть замокнути. Також вода в ріках може бути каламутною. Тому треба мати запас пляшок на воду, бажано хто може, той нехай бере примуси/горілки. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post У меня одна горелка стационарная на 5литров и одна маленькая на экстренный случай(баллоны с газом дорогие к ней). Бутыль на 20 литров не очень хочется тягать с собой, так как нас неизвестно сколько машин думаю 2шт по 6 литров хватит. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Юра, ти вкомплектований нормально. То я вже решті бажаючих писав. Дві - три бутилки по 6л. хватає на одну-дві машини (залежить скільки людей в машині). 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post На счет сент траков у меня сомнения, ну очень не хочется тянуть их с собой еще и на крыше, но подозреваю что могут понадобиться, дилемма 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Траки не бери. Вони в тебе тяжкі і громіздкі. Краще візьми бензопилу і троси. А траки з сухостою наріжемо і зв*яжемо якщо треба буде. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post ОК. точки маршрута не делал для озика? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Вже всю навігацію зробив ще взимку. Маю точки для озіка, маю все продубльовано на паперових картах і на роздрукованих супутникових знімках. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Ого как будто к вторжению готовишься 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Готовь лыжи с лета) а не чесать тыкву мля мы где, куда поворачивать))) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 · Report post Да я когда готовлю карты, просматриваю дорожки и прочее то мысленно уже там рублюсь Люблю составлять маршруты, крутить самому патроны на охоту и готовить машину - помогает настротися на нужную волну и отвлечься от серости будней И да, Юра прав - знать наперед куда ехать 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 17, 2015 (edited) · Report post Вести с полей: Товарищ позавчера был в самборском районе у родственников. Сказал, все шо выше 1000 метров в снегу. Я не еду. Жена в командировке будет, да и обуть у меня сейчас нечего, разве шо цепи, но АТшке на боковых сносах цепи не помогут. Я это осенью на Боржаве полными штанами хорошо прочувствовал. Обузой быть не хочу, хотя маршрут, зараза, офигенный. Всем, кто поедет, желаю легкого пути, красивых пейзажей и хорошего настроения. Edited April 17, 2015 by автобат 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2015 · Report post Итак, правильная резина есть Вопрос... в ночь с 7-го на 8-е нужно быть во Львове, встречать семью с поезда... В каком месте лучше отколоться от группы, чтобы доехать одной машиной и так, чтобы это не было 5-го числа? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2015 · Report post Не очень понял по числам, но кажу, что все будет видно по ситуации на месте. Зависит от того как быстро будем двигаться. Более точно не скажу. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 18, 2015 · Report post Не очень понял по числам, но кажу, что все будет видно по ситуации на месте. Зависит от того как быстро будем двигаться. Более точно не скажу. 7-го нужно быть во Львове На месте разберемся... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2015 · Report post Маю велике бажання теж поїхати, якщо звісно візьмете до компанії Є якісь обмеження по кількості екіпажів? 0 Share this post Link to post Share on other sites