Posted April 22, 2015 · Report post /profile/4431-dutka/?do=hovercard" data-mentionid="4431" rel="external">@Dutka, Стартували по жестяку, пройшли 90% шляху, поки не вперлись в полонину, через яку преба було прокопувати сніг, так по часу прикинули десь зо дві сутки, тому і розвернулись і на наступний день піднялись по накатаному маршруту. По жестяку зараз вам не раджу їхати, там на полонині сніг був по пів метра, по метру в глибину і з огляду на те, що похолодало, думаю снігу там ще багато. Стандартний маршрут накатаний, пройдете 100%. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2015 · Report post Руслан, дуже дякую за інформацію. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2015 · Report post Другий день жара. Є шанс, що трохи сніг стопиться. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post СкІльки часу підніматись до тієї полонини? Я думаю, що ми всерівно спробуємо пробитись тим "коротким" шляхом а як не піде, то повернем і поїдемо нормальною дорогою. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post в общем, парни, если не привезете видосики, можете домой не возвращаться! завидую 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post /profile/4431-dutka/?do=hovercard" data-mentionid="4431" rel="external">@Dutka, по часу, десь до 6 - 7 години вечора. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Не заздри! Приєднуйся до нас! Якщо не виходить своєю машиною, то сідай штурманом. Штурманів не хватає. Хоч на пару днів! Є машини які будуть в неділю, 3,05 чила повертатись до Києва. Є які будуть ще пізніше повертатись. Є ще купа вільного місця! Відосики не те слово. Я обіцяв одній дуже хорошій людині ,яка мені дуже сильно допомогла в побудові маршруту цілий фільм про поїздку .Мусимо дотримати слова. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Не заздри! Приєднуйся до нас! Якщо не виходить своєю машиною, то сідай штурманом. Штурманів не хватає. Хоч на пару днів! Є машини які будуть в неділю, 3,05 чила повертатись до Києва. Є які будуть ще пізніше повертатись. Є ще купа вільного місця! Відосики не те слово. Я обіцяв одній дуже хорошій людині ,яка мені дуже сильно допомогла в побудові маршруту цілий фільм про поїздку .Мусимо дотримати слова. можу тіки заздрити я буду в Славькому з 1 по 5 травня, але в режимі тушки/п'яниці/лежебоки 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Дудка, будет очень круто если в первом посте ты будешь вести регистрацию учасников, так как твой пост и ты его можешь редактировать, будет очень наглядно и понятно. а теперь вопрос от меня, есть приблизительный график прохождения маршрута, а то 8 дней много если и поедем то на 3-4 дня но нужно так что б было интересно 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Саша Свін, на 3 сторінці цієї теми є повідомлення №43 - там є приблизний графік руху. Більш точніше я написати не можу - сам розумієш оффроуд в горах штука непередбачувана. З нами їде як мінімум одна машина з Києва на 3-4 дні. Ти також можеш поїхати на 3-4 дні. В графіку руху є передбачені місця для повернення додому. Якщо поїдеш на перші 3-4 дні, то потрапляєш на : перевал Легіонів, Свидовець і якщо буде ще час то на вершину Петроса. Далі ми їдемо на Говерлу, а ти повертаєш вниз і їдеш додому. Все просто. В перше повідомлення обов"язково запишу всіх хто відмітились що їдуть, дякую за нагадування. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2015 · Report post Добавив в перше повідомлення теми табличку з учасниками. Перевірте, чи нікого не забув. Наголошую - ВСІ ПОВИННІ МАТИ ПАСПОРТИ з собою! 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2015 · Report post Ігорку скільки машин буде переобуватись в Надвірні,або правильніше скажу прицеп з колесами залишиться один? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 · Report post Ігорку скільки машин буде переобуватись в Надвірні,або правильніше скажу прицеп з колесами залишиться один? Точный ответ дам сегодня вечером или завтра в первой половине дня. Сейчас могу сказать что если будет прицеп то только один. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2015 · Report post Решилось, прицеп будет один, к-во колес пока уточняется, минимум 8шт. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2015 · Report post Кількість колес не дуже важлива,просто думаю прицеп з колесами в гараж піхнути 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2015 · Report post Тарас, один прицеп - 8 коліс. Остаточно. Дай мені, будь-ласка телефон чи якісь контакти куди ми маємо попасти в Надвірній. І адрес. Дякую. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2015 · Report post Завтра наберу тебе і все розкажу 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post У якій годині стартуємо і звідки? Я вже на низькому старті, куди підтягуватись? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post Пока Игор не ответил, ориентир на 6 утра 01/05/15 в надвирной 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post Удачі Вам хлопці і гарних вражень, заздрю по хорошому. Чекаємо фото/відео 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post И нехай фея на "симексах" супроводжуэ вас весь час 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post Пока Игор не ответил, ориентир на 6 утра 01/05/15 в надвирной Ви будете ще перевзуватись? Мені до Надвірної годину двадцять їхати. Скільки у вас часу піде на зміну коліс? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post Удачи и хорошо поразвлечся. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2015 · Report post Зололо.... машину собрали мы с вами )) Дудка, Дудка.... нас в список ) ато приедим, а вы нас не пустите ) скажите заявки не было ) вренглер свин и диактивити 0 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 1, 2015 · Report post Першу точку взяли!Надвірна!Дальше фігня лишилась) жаба душить до тепер,ладно удачі! Р.S. Є два комплекта коліс і прицеп,продам не дорого! 0 Share this post Link to post Share on other sites